vapi Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Stava vapros za vodene na programa na Nova Godina v restorant v kvartal Kar6aka! Uslovieto e da ima sobstvena aparatura! Ako imate predlojeniq zvankaite mi na 0898/82-60-56 - Vania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Каква музика ще върти Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Кажи за каква музика става въпрос, каква апаратура е минималното изискване и ориентировъчен диапазон на заплащането (не очаквам да кажеш точна сума, а диапазон - от ... до ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vapi Posted December 14, 2007 Author Share Posted December 14, 2007 Muzikata 6te e vsqkakva,4alga /preobladava/ ,hora ,disko,daje moga da kaja i malko ot starite par4eta na na6te,za6toto 6te ima vsqkakvi hora! Za vremeto 6te se razberem ,a parite sa okolo 100/150lv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Изразявам съмнение, че може да се намери професионален DJ (с музика от всички стилове), който да си донесе цялата апаратура, да води цяла нощ (точно на Нова година) и накрая да вземе 100-150 лв. (освен ако не падне допълнително повече парса от музикални поръчки )....по-скоро може да се открие такъв без апаратура, който да води...или пък другия вариант - човек с апаратура, но който само да пуска музиката без да води...така си мисля. Все пак успех с намирането... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 0899119283 Dj Jovanoti Гледам колата му през прозореца. Озвучаване,ДиДжей,сватби купони тържества. Дано е свободен. Съвсем случайно погледнах навън Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Rover Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Ami az se zanimavam s tova no neznam dali na nova godina 6te sum svoboden ili na u4astie! No vse pak drasni edin PM s malko pove4ko info!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Бъди сигурен, че няма да е доволен на 150лв. Водил съм тук и там, на 150-200 лв са съгласни хора, които запълват дупката в последния момент. 2004 на НГ водех в Tequila-та, няма да ви казвам каква ми беше надницата, но изкарах повече от парса (не, че надницата беше малка). 2003 НГ в Романтик Тракия дойде един мазен шоп с 2 к**ви (буквално) и за всяка македонска песен хвърляше по 50-тачка. Беше весело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Един колега от Университета работи DJ във Велинград и ми вика , че щял да работи за 300 лева . Цената дано да се промени инач май май без DJ , ще си празнувате . Трябваше малко ( поне 2-3 месеца предварително ) да кажете . Успех иначе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 DJ за нова година се търси много по рано от декември Аз лично съм пазарен от 3м. за 400лв (по малко от миналата година) но за сметка на това имам 12 участия за дакември дадени ми от същото заведение М-у другото парите които давате за нова година взимам на участие (без парсата) Или помислете върху цената (но едвали вече ще се намери свободен DJ) Или пък някой комп с малко музика и по сносни колонки и сте готови. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.