liquid Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 http://www.myspace.com/mindtripsmusic От това, което чух ми харесват доста и ще си поръчам диска им. Не очаквах да има цяла група и то с подписан договор в България, жанра не изглежда толкова популярен сред масовата публика и телевизия. Приятно съм изненадан и смятам да ги подкрепя, само 15лв с доставка. Освен това са и музиканти - китарист, тромпет, клавири - всичко е с истински инструменти . Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Да, проекта е много як ! Благодаря за линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 Албумът вече е в ръцете ми и съм много доволен от съдържанието. Жалко, че няма почти никакъв booklet, само състава и траклист, без текстове, без снимки и т.н. Е, какво да се прави, важното е, че музиката ми харесва много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Музиката не е лоша, радвам се да видя, че някой прави нещо различно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Страхотна музичка. Много ме радва и дано да се радваме и на следващи албумчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.