ROBIN Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Купувам 21' CRT. Да работи без проблеми. Или ми кажете къде да търся. В realvision.bg имат Sony на 85лв с ддс, но са с разни чертички или други проблеми по дисплеите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 za тези пари по фирмите винаги ще има чарти по дисплеят. виж да ззу.-то в тракия изот сервиз. там гледах пнзи ден на 50/60лв. сносни. а между другото имаше 17 compaq тринитрон за 40лв. без забележки по дисплеят. надявам се да съм бил полезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 30, 2007 Author Share Posted November 30, 2007 Благодаря, на мен ми трябва 21', в краен случай 19. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 имат голям избор все ще намериш нещо. направи една разходка дотам все пак мисля че няма да останеш разочарован. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 30, 2007 Author Share Posted November 30, 2007 Изотсервиз не е ли срещу папараци? Това в тракия не го знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 тракия с/у бившият стол на ззу. нова сграда -изот сервиз. синя на цвят и там има по голям избор от това до авенюто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Dell™ D1626HT (UltraScan™ 1600HS Series). Повече информация тук. Състиянието му е перфектно. Цена 180лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted December 1, 2007 Author Share Posted December 1, 2007 Бях в изотсервиза, имат само боклуци Изпочупени, размазани.. zippo, благодаря за офертата, но с тази цена на къде? Този монитор не заслужава повече от 100лв, в колкото и добро състояние да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Лек коментар върху цената може да се направи. Но 100лв................ Успех в търсенето! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Мога да предложа 19DELL Нее флат -80лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 Ще потърся още 1-2 дни 21' и ако не намеря подходящи ще мина на вариант 19'. Можеш ли да ми пратиш снимка на този Dell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 20 inch Nec MultiSync Fe1250 - flat. -перфектен фокус и цветове - 100лв* *Забележка - има лек "цокъл" в долната част на екрана който според мен не пречи на работата на монитора и на работещия Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Купувам 21' CRT. Да работи без проблеми.Или ми кажете къде да търся. В realvision.bg имат Sony на 85лв с ддс, но са с разни чертички или други проблеми по дисплеите. Какви "чертички" има по кинескопа? Да не са 2 хоризонтални черни лентички, които разделят екрана на 3 и се виждат само на бял фон? От 20 дни търся 21 22 инча за един клиент.. но няма намиране на свестен монитор... Последно ми казаха от фирма в София, но като не го знам как ще дойде... Отвори една "Компютърна борса" - обяви от фирми колкото искаш... звънкаш и питаш. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 Аз и в София търсих, нямаха налични. Навсякъде ще получават следващата седмица. Иначе такива "чертички" нямаха, каквито ти описваш. Не са тринитрони В крайна сметка взех 21' Hitachi за 80лв Благодаря за офертите тук и на лс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.