docklands Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Купувам радио за кола - от старите , които са само с радио , без касета или CD , с двете врътки отстрани - тип "чешма" . Давам до 50лв. в зависимост от продукта . Предложения на лично или на Скайп - panaira . Примерни снимки на типът радиа които ме интересуват : Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted November 29, 2007 Author Share Posted November 29, 2007 Днес купих 2бр. за 20лв. но все още търся , по възможност немски , за тях давам повече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Това случайно да ти върши работа - http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=57632&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted November 29, 2007 Author Share Posted November 29, 2007 Това случайно да ти върши работа - http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=57632&hl= Е , не , не е старо...Аз от Руския Пазар бях вземал едно такова за 15-20 кинта , не помня , ама не , не ми върши работа , но благодаря все пак . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Ами имам и стари едното е някакво мюнхенстерео, а другото е филипс. Само радиа са.. ще ги намеря утре, да ти ги снимам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted November 29, 2007 Author Share Posted November 29, 2007 Ами имам и стари едното е някакво мюнхенстерео, а другото е филипс. Само радиа са.. ще ги намеря утре, да ти ги снимам... Ок , снимай да видим за какво става на въпрос . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Намерих ги! Оказа,се че не са само радиа единствено Респрома е такова.. Отностно снимките, качествени мога да направя утре, тъй като в момента имам проблем с цифровия и снимам през телефона.... PHILIPS 658 MUNCHEN-STEREO Респром Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Оригинален касетофон от Фиат Уно, цена 20лв с подарък евробукса Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted November 30, 2007 Author Share Posted November 30, 2007 Оригинален касетофон от Фиат Уно, цена 20лв с подарък евробукса Не представлява интерес за жалост , а и състоянието му е доста лошо . Извинявай , но не ми трябва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.