Jump to content
BulForum.com

Купувам от онея китайските телефони

Recommended Posts

Говоря за телефоните, които преди известно време няколко съфорумника предлагаха на доста прилични цени.Имитации на Ай-фон или на Нокия н95 или подобни с огромен дисплей 3 инча и работа с 2 сим карти.Ако може някой също да ми даде инфо откъде да си намеря такъв, пак ще ми е от полза.

Мерси много!

В Ера компютърс продават такива, можеш да погледнеш там. И цените са им по-добри от тези които се предлагаха във форума.

В Ера компютърс продават такива, можеш да погледнеш там. И цените са им по-добри от тези които се предлагаха във форума.

Благодаря ти много!И все пак се интересувам точно от най-готините модели(на н95 и на ай фон имитациите).Ще отида да проверя там, но ако няма който продава да пише!

Благодаря ти много!И все пак се интересувам точно от най-готините модели(на н95 и на ай фон имитациите).Ще отида да проверя там, но ако няма който продава да пише!

Пиши в гугъл "CECT P168" за iPhone имитацията и cect n95 за другия. Вече ги има почти във всяка компютърна или GSM фирма.

Има ли китайски телефон, който поддържа Wi-Fi ?

az prodavam takav pisah ti i pm ako naistina imash interes i kupuvash takav. dai nqkakav otgovor :)

Еми в ПМ-то ти пише "ако имаш интерес пиши".Ако съм ти писал, значи съм имал интерес, щом не съм ти писал, значи вече нямам интерес.Сам се сети.... ; )

Взех си супер телефон от @Смилен - имитация на Нокия н95.Поздрави....само дето излишно ъпна темата...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...