vamfan Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 води се йонизатор и озонатор на въздуха на помещения до 30 кв.м. мощост 12вата пречиства въздуна от миризми, бактерии и цигарен дим, има си вентилатор за по-добра циркулация. без каквито и да било сменяеми филтри работи.намалява вредното влияние на монитори и телевизори подходящ за офиси и за стаи с бебета, така пише в упътването снимка упътване цена 45лв при интерес тук или но ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 ei gi v bg kolko struva po-malomo6ten i za po-malko pome6tenie snimka nova cena 40lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Взимам го за 35! ( запазен ли е - за подарък става ли?) Има ли гаранция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 А пробвал ли си го? Някакъв осезаем ефект? Аз си бях купил един овлажнител с озонатор и честно нищо не усещах освен че килима в близост до джаджата ставаше влажен след като поработи на макс. мощност... но колкото и да бачка не съм усещал да става въздуха като такъв в борова гора... някакъв от техномаркет бях взел Ufesa за около 100тина лв.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 probval sam go, ima goljama razlika, vednaga se use6ta 4istija" gorski" vyzduh. moga da go demonstriram na vseki. tova ne e ovlajnitel, se6tam se za kakvo govori6. i drugi mi se oplakaha ot tozi ovlajnitel tova 4e go davam tolkova evtino ne zna4i ge e bokluk, prosto na tolkva mi e legnal i imam izgoda ot prodajbata mu na tazi cena. kakto vege kazah v po-gornija post po-malomosten v bg e 100leva, a v saina s linka se vijda moja kolko struva v 4ujbina, bil e 80 euro=158lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 докараха ми още два, ако има желаещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Един за 30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Йонизатора е много хубав, благодаря, много съм доволен .... Не се чудете, ами ги купувайте, че ще свършат Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 И аз останах доволен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Здравей, имаш ли път към офиса ми? Бих взел един след малка демонстрация Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 Здравей, имаш ли път към офиса ми? Бих взел един след малка демонстрация 6a gledam da mina utre Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Имаш ли още в наличност. Готов съм да дам 40лв. стига наистина да е нов и да изглежда добре. Евентуално може да взема и два. Тогава ще има ли отстъпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Йонизаторите са пушка. ; )Аз взех 2, вече 3 дена откакто работят ей ся преди малко ги спрях да ги почистя, филтрите са полепнали с гомна, една салфетка не ми стигна да ги почистя, бая гомна са събрали, едно такова черно, като пепел.Единствения недостатък, е че като са нови йонизаторите имат един такъв метален мирис като духат, мирише се едно си в железария или нещо такова, но след 2-3 дена се продухва и почва само чист въздух да изкарва. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борето Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 докараха ми още два, ако има желаещи Аз съм желаещ. Има ли още? 81 22 921 Борис Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Аз също проявявам интерес Има ли още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 gakam edin prijatel da se varne ako dokara 6a pisa na vsi4ki jelae6ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 как точно действа тоя йонизатор?щото в нас става як конденз и в ъглите и зад пералнята мухлясва яко.направо съм се видял в чудо,тая PVC дограма е пълен боклук.дали ще се справи с мухъла и конденза?ако да,имай ме предвид,сигурно ще взема един.и каква му е мощността по-точно?написал си 12 вата,не са ли 12 киловата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Колега - ти чуваш ли се 12 киловата Link to comment Share on other sites More sharing options...
GERGX Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 как точно действа тоя йонизатор?щото в нас става як конденз и в ъглите и зад пералнята мухлясва яко.направо съм се видял в чудо,тая PVC дограма е пълен боклук.дали ще се справи с мухъла и конденза?ако да,имай ме предвид,сигурно ще взема един.и каква му е мощността по-точно?написал си 12 вата,не са ли 12 киловата? Трябва ти не йонизатор а обезвлажнител, мухала при по сух въздух не вирее http://911.bg/a2/offers.asp?p=2613081&parent=5285, йонизатора/озонатор има по-скоро антибактериално действие и др... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 как точно действа тоя йонизатор?щото в нас става як конденз и в ъглите и зад пералнята мухлясва яко.направо съм се видял в чудо,тая PVC дограма е пълен боклук.дали ще се справи с мухъла и конденза?ако да,имай ме предвид,сигурно ще взема един.и каква му е мощността по-точно?написал си 12 вата,не са ли 12 киловата? edno mon4e si ze to4no s taja cel, kaza je muhala bil bakterija i jonizatora ubiva mikrobi i bakterii, sledovatelno pomaga. i njama da se natrupvat. ne se e oplakal, zna4i deistva. 12vata e. tesi ot linka deto se prodawat v bg sa 5vata i mai ne smogvat. ama da vidim 6a mi dokarat li Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борето Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 gakam edin prijatel da se varne ako dokara 6a pisa na vsi4ki jelae6ti Благодаря! re: edeam Аз съм с пластмасова дограма и овлажнявам въздуха, защото е много сух. Пластмасовата дограма е прекрасен изолатор, а влажността на въздуха зависи от други неща. Например, на партерен етаж си и влагата се просмуква от земята. Или има повреден водопровод или канализация в сградата. Или не проветряваш редовно, а в жилището ти се готви или суши пране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 ако иска някой за него или за подарък сега е момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.