nosla Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Хора продавам компютъра си заедно с монитора ето и конфигураций Компютъра: * CASE: MIDDLE TOWER ATX 400W * CPU: ATHLON64 2.6 Ghz Clock * RAM: 1.25 gb DDR 1 * VGA: Nvidia GF 2 64 vvideo * FDD: 3.5” 1.44MB * HDD: 250GB Pata /7200/16MB Ето и монитора: Samsung SyncMaster 940BF====>Истинска красота е: Размер : 19" Разрешаваща способност : 1280 x 1024 / 75 Hz; Стъпка :0. 294 mm; Яркост : 300 cd/m2; Контраст : 700:1; InterfaceDVI, VGA (HD-15); Power Consumption Operational :38 Watt; Dimensions (WxDxH):... Всичко общо е :1050 лева П.С-Компютъра има TVtuner(вградена телевизия) Монитора е в перфектно състояние и много добре запазен Само монитора не се продава отделно.Компютъра отделно е 600 лева Искам да знаете че съм говорил лично с човек(отговорник)за техномаркет европа и ми каза че това е най добрата цена за тази конфигурация и то само заради телевизора Ако някой изяви желание моля да ми пише в skype:strann7a или по лс Моля не спамете това е сериозна тема Поздрави,nosla П.С-освен компютъра че има вградена телевизия също така има и дистанционно към него и то играе роля на мишка EDIT:Моля ви помогнете да си продам компютъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarzzz Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Братче по скупо и в магазина няма за 1000 лева самолет ще со зема а и моя PC с си4ко маси столове и т.н. ми доиде тея пари и е 2 по як от тва нещо не се излагаи :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosla Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 Хаха хубаво ако няма да го купуваш недей пиши и мога да ти кажа че от там ти където викаш че си го купил(фирма или сглобен)питай с тая конфигурация и с тоя монитор колко ще ти излезне и тогава знай Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 @nosla, с риск да си издействам warn ще те кажа, че си доста далеч от истината с такива цени тая конфигурация ще си остане вечно твоя. провери цените на частите в някоя фирма и изчисли колко се получава една нова конфигурация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosla Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 Добре ти колко даваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosla Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 1 път..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 пич монитора ся в техномаркет е на акция ако не се лажа и струва 369 лв не сам сигурен дали беше толкова но е около тия пари и искаш да измамиш някои мн яко и не стига 4е е клок нали знаеш че има риск за даното и процесора Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosla Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 Не няма защото ми е клокнат от както е купен и върви перфектно ти колко пари му даваш като разбираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugaru Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 350лева комп-а и ако предположим, че монитора е 370лв... к'во става.. 720 лева всичко ново. Питаш отговаря ти се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 пич монитора ся в техномаркет е на акция ако не се лажа и струва 369 лв не сам сигурен дали беше толкова но е около тия пари и искаш да измамиш някои мн яко и не стига 4е е клок нали знаеш че има риск за даното и процесора грешиш - http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09019509 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosla Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 Някой желае ли да го купува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Процентче плюс затворена тема. Ъп-ването е строго забранено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.