magnus Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Здравейте, Търся няколко бройки 100 МВ РС дискети за iOMEGA ZIP устройство. 2-4 броя, мисля че ще са достатъчни. Цената на нова дискетка не ме устройва, затова пробвам тук. Относно цената - 5-7 лв. +, в зависимост от бройката, от състоянието, ползвани, или неразопаковани. Зависи и от местоположението на предлагащия, естествено предпочитам да ги взема от човек в Пловдив. По една бройка от отделни хора, мисля, да не занимавам никого. Търся и 2.5" диск, от порядъка на 2-4 GB. Естесвено да работи без проблеми. За предпочитане от Пловдив. При добро предложение може и от друг град, стига да има желание от страна на предлагащия да го прати по куриер. За цена 10-15-20 според предложението. Търся и още един 2.5" диск с капацитет 100-800 МВ. Тук вече не мога да определя цена, пък и малко скептично съм настроен относно работоспособността на подобно нещо. Едва ли ще е първа ръка/младост. Приемам и подаръци Предложения може да давате тук, на ЛС и на ssssssss(at).abv.bg. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Снощи в кашона с чарколяци видях един 4Gb , но незнам каква марка е и в какво състояние, а и днес немога да го пробвам.Ако не бързаш в понеделник ще ти дам повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted November 3, 2007 Author Share Posted November 3, 2007 То и да бързам файда нЕма. И без това до сряда съм плътно зает. Дискети съм почти отчаян, че ше се намерят, здраве да е. При предложение от 20 лв. за употребявана, по-добре мрежов диск да сложа. Относно HDD, да подчертая още веднъж, че търся 2.5" т.е. лаптопски грубо казано. Моля да не ми предлагате повече 3.5". Освен 2-4 GB капацитет /може и малко по-голям/, ако някой предложи 100-800 MB също съм заинтересуван. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Намира ми се едно iOMEGA ZIP 100 устройство, мислех че имам и дискета, но я пробвах и се оказа че дискетата не е за него ,а тя е Verbatim optical 230 MB Optical Disk Rewritable, ако нещо от тези две неща ти върши работа - свиркай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted November 4, 2007 Author Share Posted November 4, 2007 Намира ми се едно iOMEGA ZIP 100 устройство, мислех че имам и дискета, но я пробвах и се оказа че дискетата не е за него ,а тя е Verbatim optical 230 MB Optical Disk Rewritable, ако нещо от тези две неща ти върши работа - свиркай. Няма какво да ги правя подобни работи. Самостятелно никаква работа не вършат. Нещо са се изчерпали малките дискчета май. Двама се обадиха, но нищо конкректно не предложиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Ами да предложа един диск 5.1GB от лаптоп IBM. 2.5 инчов е. Трябва да го извадя от щайгата и да проверя точния модел и параметри. 25 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 Ами да предложа един диск 5.1GB от лаптоп IBM. 2.5 инчов е. Трябва да го извадя от щайгата и да проверя точния модел и параметри. 25 лева. Е виж го там през някоя програмка за модела. Защо да го вадиш. Иска ми се един DFT да му пусна ако стигнем до сделка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Е виж го там през някоя програмка за модела. Защо да го вадиш. Иска ми се един DFT да му пусна ако стигнем до сделка. Ми щото щайгата не работи ! Обаче, като я отворих и вътре не намерих това, което очаквах. Така че съжалявам, но не мога да предложа хард засега! Извинявай за подвеждането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Ами, понеже те поизлъгах с предишното ми предложение, се постарах да намеря нещо подобно за компенсация. IBM 2.5", 8.1GB, 4200rpm, с дебелина 17мм. Цената нека да е пак 25 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Намерих един диск, 8 GB. Нещо около 800 MB, също ще ми е от полза. Да не забравим и за 100 MB ZIP дискети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.