vamfan Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 ami edin prijatel dostavja baterii na super niski ceni i sa s garancija 5m. na men mi iskaha 180lv za mojata bateriq , toi mi ja dostavi za 106lv. ima v nali4nost ot tazi snimka ako imate vaprosi na skyp nik_stoun samo go predupredete ge ste ot plovdivskija forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 за колко лв може да ми намери батерия за Compaq Armada M700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 За Acer TravelMate 2310 каква и за какви пари може да намери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 za fujitsu siemes amilo d7830. pi6i pm ako ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 само батерий ли доставя ? Някакви други части ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 kolegi, ostavil sam skypa na mom4eto, pitaite go direktno, da ne se zanimavam az i da ne si mislite 4e gi tvara v cenata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 kolegi, ostavil sam skypa na mom4eto, pitaite go direktno, da ne se zanimavam az i da ne si mislite 4e gi tvara v cenata. awe случайно тоя пич да е от велико търново? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 awe случайно тоя пич да е от велико търново? ДА от там е ,ако имаш някакво допълнително инфо дай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 http://bid.bg/bid/shops/nicstoun Това е сайта на човека. Едит: Сега, обаче проверих за моята батерия от сайта ми излиза 103лв без доставка. Ако си я взема от ebay обаче с доставка до България ще ми излезе 58лв. Имайто го впредвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 ДА от там е ,ако имаш някакво допълнително инфо дай. няма допълнително инфо, просто преди време съм го питал за цени и др. чаркове за моя кошер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 http://bid.bg/bid/shops/nicstoun Това е сайта на човека. Едит: Сега, обаче проверих за моята батерия от сайта ми излиза 103лв без доставка. Ако си я взема от ebay обаче с доставка до България ще ми излезе 58лв. Имайто го впредвид. taja ot ebay dali e nova, da ne e vtora upotreba. a za moita proverih tam njama. tva 58 leva mnogo neseriozno mi zvu4i , kava e taja baterija...., ja dai da vidim na koi laptop sa takiva eftini i da si kupim takiva laptopi za M700 e $70 ima v magazina .. linka deto go e dal kolegata Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 taja ot ebay dali e nova, da ne e vtora upotreba. a za moita proverih tam njama. tva 58 leva mnogo neseriozno mi zvu4i , kava e taja baterija...., ja dai da vidim na koi laptop sa takiva eftini i da si kupim takiva laptopi za M700 e $70 ima v magazina .. linka deto go e dal kolegata Е какво се чудиш толкова? Ето батерията, която ми предлагат от Търново за 76$ без доставката +5лв. http://bid.bg/bid/auctiondetails.php?itemn...10&id=17773 Ето батерията, която мога да си взема от ebay za 43$ с доставка! http://cgi.ebay.com/Brand-New-Battery-for-...1QQcmdZViewItem Condition 100% New, sealed in the box Като си направя сметката, излиза: Търново 108лв S+H, USA 58лв S+H. 50лв от воле. Стана ли ти ясно вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.