bang_dx Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 CTX EX701F silver/black-60лв монитора е като нов произведен е септември 2004г. досега не бях ползвал тази марка и незнам дали е проблем но издава много странен звук когато компютъра е изключен DELL M770 white-40лв монитора е произведен 1999г. За връзка и подробности в темата или на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bang_dx Posted October 30, 2007 Author Share Posted October 30, 2007 Нови цени: CTX EX701F silver/black-55лв монитора е като нов произведен е септември 2004г. досега не бях ползвал тази марка и незнам дали е проблем но издава много странен звук когато компютъра е изключен DELL M770 white-35лв монитора е произведен 1999г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 НОВИ ЦЕНИ Плоския-55лв Обикновения-35лв Страшна тема, аз пък продавам 2 автомобила единия е червен а другия не... Дай инфо за плоския, каква марка е на колко време е, модел нещо, снимка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bang_dx Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 Нови цени: CTX EX701F silver/black-40лв монитора е като нов произведен е септември 2004г. досега не бях ползвал тази марка и незнам дали е проблем но издава много странен звук когато компютъра е изключен DELL M770 white-30лв монитора е произведен 1999г. Възможни са и някакви бартери при сериозен интерес ще се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppetkov_ Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Нови цени: CTX EX701F silver/black-40лв монитора е като нов произведен е септември 2004г. досега не бях ползвал тази марка и незнам дали е проблем но издава много странен звук в STAND BY режим. DELL M770 white-30лв монитора е произведен 1999г. Възможни са и някакви бартери при сериозен интерес ще се разберем. Цените са валидни до днес 16:30 часа. След този час при липса на интерес се свалят от продажба. Търся един брой. Предложи къде и кога да ги видя и да избера един. А за бартер кажи какво ти трябва и ако го имам - ОК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bang_dx Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
bang_dx Posted November 4, 2007 Author Share Posted November 4, 2007 Възможни са и бартери, за предпочитане видео карта или SDRAM 256MB PC133 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bang_dx Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 Нови и крайни цени: CTX EX701F silver/black-46лв Монитора е като нов произведен е септември 2004г. Досега не бях ползвал тази марка и незнам дали е проблем, но издава много странен звук когато компютъра е изключен. DELL M770 white-28лв Монитора е произведен 1999г. И двата монитора работят без забележки. Възможността за бартери остава. За предпочитане видео карта или SDRAM 256MB PC133 За връзка в темата или на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamati77 Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Можеш ли да ми пратиш снимка на DELL M770 white-28лв skype doktora_tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bang_dx Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 ПРОДАДЕНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Да беше писал едно лично, че няма да ми го продадеш... E kak da pisha kato 4oveka gi vze i dvata a ot v4era na obed do 11:00 dnes nqmashe internet Както и да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bang_dx Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 E kak da pisha kato 4oveka gi vze i dvata a ot v4era na obed do 11:00 dnes nqmashe internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Дано човекът, дето е купил мониторите, знае Брайловата азбука, защото ако работят, колкото работи и камерата от тази обява - http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...&hl=bang_dx , лошо ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bang_dx Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 За твое сажаление и двата си работят перфектно А за камерата ти казах да ми дадеш номера си че съм го изтрил ти ми го даваш след 4-5 дена е извинявай но не съм длъжен да се съобразявам с теб като я взимаше ти я донесох на крака казах ти да я пробваш ти отказа аз какво съм виновен после се разбрахме да ми я върнеш имахме среща ти я отмени ако си забравил явно поради други ангажименти и сега правиш опити да ме излагаш във форума аз повече няма да се набутвам да ти званя имаш ми телефона обади се и този път ще дойдеш ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.