Jump to content
BulForum.com

Продавам безжична видео и аудио връзка

Recommended Posts

Продавам безжична видео и аудио връзка

Връзката представлява две устройства като едното се закача за предавателя (компютър ДВД...)другото за приемника и пренася видео и аудио сигнала. отиваш в съседа с едното устройсво и му ползваш големия телевизор :)...

Сигнала минава през стени и поне два етажа пробвал съм го.

Преди около 8 месеца си го купих от тук чисто ново, но вече не ми трябва :)

Цена 30 кинта

Ще използвам тази тема за да предложа същата безжична връзка, на същата цена, в перфектно състояние, не е използвана, само е пробвана 1-2 пъти. Пълен комплект, в кутийка.

ако с колегата неси се разбрал направо ги отнасям. само трябжа един смс да париш 4е почти нямам време да влизам 0898 30 30 35 или 0883 33 95 63

И за двамата съм направил необходимото за да се свържете с мене. От тук нататък който превари!

Имам и 2 предавателя и два приемника, без друга окомплектовка, тях ги продавам по 5 лв бройката. Ако се вземат и 4 цената е 15лв. Продадени.

И за двамата съм направил необходимото за да се свържете с мене. От тук нататък който превари!

Имам и 2 предавателя и два приемника, без друга окомплектовка, тях ги продавам по 5 лв бройката. Ако се вземат и 4 цената е 15лв.

Аз имам такова, но нямам нищо в против да имам резвервни, дай ми ги за 10 лева четирите и ще дойда на място да ги отнеса :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...