nomadbg Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Продавам безжична видео и аудио връзка Връзката представлява две устройства като едното се закача за предавателя (компютър ДВД...)другото за приемника и пренася видео и аудио сигнала. отиваш в съседа с едното устройсво и му ползваш големия телевизор ... Сигнала минава през стени и поне два етажа пробвал съм го. Преди около 8 месеца си го купих от тук чисто ново, но вече не ми трябва Цена 30 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonitec Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Дай снимки и модела ако можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted October 30, 2007 Author Share Posted October 30, 2007 Дай снимки и модела ако можеш. zna4i na ednoto ustrijstwo pi6e TCM 204471 a na drugoto TCM 204470 snimki moga da pratia samo mi daite po6ta ili skype 6toto tuka ne moga se orientiram da gi sloja Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko81 Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Тва нещо като блутоот ли е или бачка с батерии ако е като блутоот го взимам веднага прати снимки на пощата ми [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Тва нещо като блутоот ли е или бачка с батерии ако е като блутоот го взимам веднага прати снимки на пощата ми [email protected] Тва нещо е т'ва нещо. Има си и снимки да го разгледаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 prodadena Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ще използвам тази тема за да предложа същата безжична връзка, на същата цена, в перфектно състояние, не е използвана, само е пробвана 1-2 пъти. Пълен комплект, в кутийка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 pamporov pi6i mi na skype:loon-boro moje da se razberem da q kupq Link to comment Share on other sites More sharing options...
sezo_ Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 ако с колегата неси се разбрал направо ги отнасям. само трябжа един смс да париш 4е почти нямам време да влизам 0898 30 30 35 или 0883 33 95 63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 И за двамата съм направил необходимото за да се свържете с мене. От тук нататък който превари! Имам и 2 предавателя и два приемника, без друга окомплектовка, тях ги продавам по 5 лв бройката. Ако се вземат и 4 цената е 15лв. Продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 И за двамата съм направил необходимото за да се свържете с мене. От тук нататък който превари! Имам и 2 предавателя и два приемника, без друга окомплектовка, тях ги продавам по 5 лв бройката. Ако се вземат и 4 цената е 15лв. Аз имам такова, но нямам нищо в против да имам резвервни, дай ми ги за 10 лева четирите и ще дойда на място да ги отнеса Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Съжалявам но те изпревариха, 4 -те са вече "отнесени" току що И другия комплект замина. Всичко е продадено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 някой друг да продава бежична връзка че ми трябва и на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiCanio Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 някой друг да продава бежична връзка че ми трябва и на мен Аз продавам такива FULL COMPLECT(с кабели,адаптери и пр.!!! ЦЕНА:30 ЛВ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.