Marvin Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Изрових един порядъчно стар лаптоп IBM ThinkPad770ED, който в момента е в неработещо състояние. Батерията едно време е ремонтирана и е издъхнала наново, няма захранващ адаптер. Бях правил опити да го подкарам с някакъв адаптер от един сервиз, но без особен успех. Пък и не би ми вършил работа, дори и да работи. Според сайта на производителя характеристиките му са: 233MHz Pentium processor (отгоре има лепенка Pentium II MMX) HDD 5.1GB 14.1" TFT 1024x768 32МВ SDRAM DVD-ROM Добавена е още една памет -IBM 128MB PC66 144 pin Memory SAMSUNG KMM466S1723T2-F0. Според мен евентуалните "ценни" неща в него са паметта, DVD-то, матрицата, клавиатурата, харддиска. Някой може и друго да си хареса. За да не съм в разрез с правилата, слагам цена от 80 лева за цялата щайга. Може да се измисли и замяна за някакъв друг, по-полезен за мен, компютърен чарк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Интересува ме само харда с чекмеджето ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucidus Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Ako moje6 da mi kaje6 cena na harda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 Нямах нет през уикенда, та затова не съм писал в темата или на получените РМ-и. Засега ми се ще да го продам накуп цялото желязо. Ако някой иска някое парче, нека да каже какви пари е готова да жертва за него, пък току-виж се събрали мераклии и за останалото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Паметта (128) е продадена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Паметта (128) е продадена! Тъй като от важните/интересните за теб неща едното "паметта" е продадено ще дадеш ли цена за харда ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Ами лаптопът вече си има нов хард, а не онзи, който е упоменат в обявата. Новият хард е 8.1GB-ов. Марка IBM, модел DYLA-28100. Ето пълни спецификации. Към него давам и кутийка с кабел-преходник за връзка с подобен лаптоп. Цена 30 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Ами лаптопът вече си има нов хард, а не онзи, който е упоменат в обявата.Новият хард е 8.1GB-ов. Марка IBM, модел DYLA-28100. Ето пълни спецификации. Към него давам и кутийка с кабел-преходник за връзка с подобен лаптоп. Цена 30 лева. Благодаря за отговора колега но този ми е голям . За съжаление моя лаптРоп неподдържа хард по-голям от 3 до 5 гиги . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Интересува ме, с колко COM port-а е лаптопа и има ли шанс да се подкара да работи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 С 1 COM порт е! Не знам дали има лаптопи с повече, нито пък за какво биха му били нужни на човек. На мен и един ме и много -просто не ми трябва. А относно това, дали има шанс да се подкара - с подобни РМ-ми ме заливат откакто съм пуснал обявата! Ами сигурно има и при това доста голям, предполагам. Слага му се нова батерия, намира се захранващ адаптер, подходящ за модела, още малко памет, че тази вече е малко, подменя се дъното ако се наложи, тук-там още някоя малка поправка, каквато там изникне и готово! Дето се вика -почти нов, работещ лаптоп за без пари. Малко стар модел, но нищо, нали е аванта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Точно там е идеята - в ком портовете.. Трябва ми точно с два com-a , но просто много рядко се намират.Останалите характеристики са без значение за мен, в случая.. Все пак мерси за инфото.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Харддискът е продаден! Да сложим цена от 20 лева за DVD-то и 30 за матрицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Процесорчето ако го отделиш кажи някаква цена поне за колекцийката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.