5starGeneral Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 1. Часовник Swatch на една година съвсем леки следи от употреба. ТВА е часовника ЦЕНА без коментар 110лв 2. ГСМ сони ериксон W550i също на една година 11 часа му е ляйвтаимера запазен използван от жена. мемори картата му е 512мб. ЦЕНА без коментар 160лева 3. Дискмен Philips Expanium чете мп3 има и тунер със зарядно без слушалки на около 3 години порядъчно използван ЦЕНА без коментар 40 лева 4. HandFree за нокиа неизползвано ЦЕНА без коментар 10 лева 5. Мишка logitech обикновенна ЦЕНА без коментар 5 лева Моля да пишат само сериозно заитересовани хора, за да не спамим излишно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Не ми отваря линка за часовника. Дай точни модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheViking Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 2. ГСМ сони ериксон W550i също на една година 11 часа му е ляйвтаимера запазен използван от жена. мемори картата му е 512мб. Моля да пишат само сериозно заитересовани хора, за да не спамим излишно Аз съм сериозно заинтересован, но: Само ми обясни къде я слагаш тази мемори карта, че не се сещам. Не ми отваря линка за часовника. Дай точни модел. При мен се отваря: WILDLY Reference (SKU): YCS4024 Launch: SS2003 Size: Large Colour: Black Case: Aluminium Price: Ј70.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Не можеш ли да сложиш няква снимка на телефона все пак да го видим в кво състояние е Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 Аз съм сериозно заинтересован, но:Само ми обясни къде я слагаш тази мемори карта, че не се сещам. При мен се отваря: WILDLY Reference (SKU): YCS4024 Launch: SS2003 Size: Large Colour: Black Case: Aluminium Price: Ј70.00 значи тъй като тела не е мои питах и се оказа че тоя модел няма мемори карта просто по голяма памет на телефона. Извинявам се за подадената неточна информация. Снимки не ми се занимава да слагам. Вземете на предвид livetimer-ра и че тела е на около година ще получите горе долу понятие в кво състояние е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.