Jump to content
BulForum.com

NVIDIA Drivers on Ubuntu 7.04


GoDL1Ke

Recommended Posts

Преди няколко дни инсталирах на стария комп това убунту, но нещо все не успявам да му сложа драйвърите на видеото :D Та ако някой може да помогне ,защото вече незнам колко глупости прочетох и не става... Знам, че съм свалил правилните драйвъри, но просто не мога да ги инсталирам. Първо ми искаше роот достъп, успях да го направя. (За първи път съм с убунту, така че съм голям нууб) После ми мрънкаше, че трябвяло да се изключи графичната среда, но и това направих. Накрая като почна уж да се инсталира ми писка, че има проблем с някакъв кернел и всъщност това ми е проблема на мен. Ако някой даде някаква идея, каквато и да е ще съм му много благодарен.

 

п.с. Видях, че има други подобни теми за драйвъри, но бяха на различни дистрибуции. Ако съм в грешка, моля да ме извините :)

Link to comment
Share on other sites

Имах същия проблем на същата версия, 2 дни ровичках и кво ли не пробвах. Проблема е че кернела нещо не отговаря на изискванията на драйвера. Решението се казва - ENVY script потърси в goole. Пускаш, само си прави настройките, прекомпилира ядрото мисля и всичко си е ок.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...