Jump to content
BulForum.com

Въпрос свързан с километража на голф 3


UzITo

Recommended Posts

Двигателя е 1.4 60 магарчета ( ако има значение ) след като се даде на контакт на самия циферблат излиза това тук . Мисля си , че е сързано с временния пробег на колата или се бъркам ? Тъй като си изписва само общия пробег на автомобила има ли вариянт да го махна това или да ми обясните как мога да пускам да си засичам временния пробег и да го занулявам . Благодаря предварително !

Link to comment
Share on other sites

какво ще рече временен пробег?

ако имаш предвид дневния километраж - с копчето под циферблата се сменя дневен/общ километраж,със задържане се нулира дневния.

това дето ти го изписва като дадеш контакт са кодирани съобщения - напомня ти да смениш масло,ремъци и прочее

http://vwclub-bg.org/articles.php?id=13

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Здрасти доколкото виждам от снимката това ти е борд компютър.На дясното лостче трябва да ти пише 1 и 2 ако го има това и на оборотомера едно прозорче със инициали около него значи е същото.Затова катова като дадеш контакт и изчакаш малко това изчезва след това на дясното лостче има един бутон който се натиска към волана,натисни го и ще видиш във това прозорче на оборотомера да ти покаже една стрелкичка надолу от 1-вата иконка.Това ти е от колко време шофираш и отдолу го изписва,след това като го натисниш пак стрелкичка на 2-рата иконка и така нататък.Ако приместиш копчето от 1 на2 това ти е общите отчети, иначе дневните.Ако приместиш и задържиш на 0-лите ги изчиства на 0 и започва да ти отчита наново,също и ако свалиш акомулатора.Ако не си разбрал нещо пиши ЛС.УСПЕХ. :beerchug :beerchug :beerchug

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...