Marvin Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Ами, търся обикновени, стари стоманени джанти с размер 15" и отвори 4х100мм. По принцип за Рено, но размерът май е доста стандартен, така че и от друго може би ще станат. Трябват ми поне 2 броя (при добра оферта може и 4). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 te sa na 60 centralen otvor trqbva da pogledna da pitam ba6ta mi moje da ima nekfi ostanali !!! ama za 15" ako sa ot morga cenata 6te e kum 40-45lv 4e i na gore zaradi colaja ! ne za drugo naso4vam te gore dolu kfi pari da prigotvi6 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 ama za 15" ako sa ot morga cenata 6te e kum 40-45lv 4e i na gore zaradi colaja ! ne za drugo naso4vam te gore dolu kfi pari da prigotvi6 ! За тази цена съм "МЕРСИ"! Комплект лети джанти на старо се намират за 200-250 лева, даже и на този цолаж, така че 40-45 лева за бройка от железните е доста пресилена цена. И да не е пресилена, просто няма да дам толкова, а ще си купя алуминиеви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 По авто-форумите железните джанти вървят по 10-15-20-25лв според цолажа и най-вече според търсенето и предлагането... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 За тази цена съм "МЕРСИ"! Комплект лети джанти на старо се намират за 200-250 лева, даже и на този цолаж, така че 40-45 лева за бройка от железните е доста пресилена цена. И да не е пресилена, просто няма да дам толкова, а ще си купя алуминиеви. Утре ще питам на едно място и ако има ще ти звънна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 А ако питам за алуминиеви, повече предложения ли ще получа? Да видим, ако някой има лети джанти за продажба, дали ще се обади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.