Jump to content
BulForum.com

Продавам монитор неработещ

Recommended Posts

Продавам монитор Compaq V700, 17" max 1600*1200/65 Hz със забележка.

Проблемът му е, че работи нормално но след известно време изгасва и започва да издава един повтарящ се пукащ звук, може да се оправи във сервиз-питал съм в Магитон сървиз.

Цена - 20 лв.

Ако някой се интересува - ЛС!

p10300151lg4.jpg

/Офтопик/

Само да потвърдя...не че мониторът изгасва докато си работиш, а прави въпросния проблем само като влезе в стендбай режим...при нормална работа няма проблем, но като го оставиш определен времеви интервал да бездейства, изгасва и започва да пука. Просто имам един Dell със същия проблем, но това практически не е някакво сериозно затруднение при всекидневна работа....разбира се, ако говорим за същия проблем, но така както го обясняваш си е точно това. :)

/Офтопик/

Само да потвърдя...не че мониторът изгасва докато си работиш, а прави въпросния проблем само като влезе в стендбай режим...при нормална работа няма проблем, но като го оставиш определен времеви интервал да бездейства, изгасва и започва да пука. Просто имам един Dell със същия проблем, но това практически не е някакво сериозно затруднение при всекидневна работа....разбира се, ако говорим за същия проблем, но така както го обясняваш си е точно това. :)

Не, проблема се появява докато си работи нормално - и изгасва - мисля, че идва от захранването.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...