malin Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 последните няколко пъти не мога да се логна , регистрирам ново име и на следващото влизане дава грешка така регистрирах няколко имена и пак не мога да влезна . направо незнам какво да права , може ли някой да ми каже какво става и къде е грешката . а с форума нямам проблем . Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Пробвай да си изтриеш cookies Link to comment Share on other sites More sharing options...
malin Posted October 14, 2007 Author Share Posted October 14, 2007 нещо се оправиха нещата , ще провера някой от администраторите да не ми е писал щото надали са се оправили от самосебеси , мерси . Link to comment Share on other sites More sharing options...
malin Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 пак се скапа нещо , вирус ли съм хванал кво ставане мога да разбера . нещо се оправиха нещата , ще провера някой от администраторите да не ми е писал щото надали са се оправили от самосебеси , мерси . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Аз вчера изтрих кукитата и вече не ще да влиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Свали си Опера, аз съм с нея и нямам никви такива проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 По-вероятно е да спра да ползвам тия торенти Link to comment Share on other sites More sharing options...
malin Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 пробвах и с опера не става , не знам и как да се обърна към админите да видят нещата ,че явно нещо става поне да знам къде е проблема . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 пробвайте със http://bt.wrzru.com/recover.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
malin Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 мерси сега вече стана , дано нямам повече проблеми . Link to comment Share on other sites More sharing options...
speeder4o Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Хора помогнете!Имам същия проблем!Не мога да си влезна в потвърдения ми акаунт!Пробвах с кукитата, пробвах да потвърдя наново, при което ми показа, че страницата не съществува, пробвах да направя нов акаунт но нищо!И накрая пробвах да прата нова парола, при което ми изписа, че не намира такъв Е-майл!Някакви предложения?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 и аз имам същия проблем, но във форума си влизам????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 пробвайте отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
speeder4o Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Мерси много "Administrator" !Този път успях да се регна, успях да се логна, и успях да потвърдя! МЕРСИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 E аз не успявам, въобще не ми е регистрирало мейла Link to comment Share on other sites More sharing options...
speeder4o Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 E аз не успявам, въобще не ми е регистрирало мейла Ми...виж!Аз преди да регна нов акаунт си изтрих наново кукитата!Иии.. всичко стана от раз!Пробвай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Това го направих преди да напиша поста! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.