tango Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 някой търсеше такива процесори и затова реших да ги обява тук,който иска да си прави ключодържатели с тях процесорите са 3,цена по 2лв/бр. 1-Дюрон на 600 Mhz 2-Дюрон на 950 Mhz 3-Пентиум на 133 Mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Предполагам че не работят ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Предполагам че не работят ? имаше ли нужда въобще от този въпрос само този на Сокет 7 работи,но едва ли на някой ще му трябва така че всичките ги таксувам за ключодържатели Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 бих ги купил само ако ми кажеш как стават на ключодържатели Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 бих ги купил само ако ми кажеш как стават на ключодържатели има много начини ще ти кажа аз как съм ги правил изрязвам крачетата на проца,така че да стане гладък от двете страни и пробивам отвор в керамиката и ги закачам на вече готовият ключодържател,един вид като лого някъде бях чел,че първо ги слагат в микровълнова фурна и след това как ги обработват не помня интересно защо питаш мен тези неща все пак само в този форум съм чел поне 10-тина такива теми примерно хардове се използвали за пепелници но явно това друг ще ти го обясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 примерно хардове се използвали за пепелници Двата ми пепелника на терасата са бивши хардове Дай ми пик на Дюрона (950) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 Дай ми пик на Дюрона (950) незнаеш ли как изглежда или те интересува какво пише на кристала http://www.picvalley.net/v.php?p=u/25/6193_021.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.