Jump to content
BulForum.com

Тотално разчистване

Recommended Posts

Така значи правя основен ремонт на апартамента и изскочиха някои неща които биха заинтересували някои по принцип са много, но ще нахвърлям само най-важните :

тв тунер PixelView PV-TV304P+FM.RC това му е точния модел вътрешен с дистанционно и радио повече инфо потърсете в нета почти неизползван да кажем 35 лева

Wireless-G Linksys WPC54G PCMCIA също не ползван да кажем 40 лева

Видео ATI A7000 32 Mb TV-out - 15 лева

два принтера HP единия е 610С а другия 670С и двата работят имат глави даже на единия черната е чисто пълна не са пускани много отдавна вероятно са позапекли главите ;) и двата са със захранване и интерфейсни кабели да кажем 15 лева бройката

Скенер Canon IX-4015 с някакъв странен интерфейс ADF има и SCSI интерфейс и кабел но не знам как и не съм пробвал да го включвам донесоха ми го преди много време от Щатите като го включите в захранването си прави тестовете но дали работи не знам ако му се занимава на някой 10 лева

Един кашон клавиатури повечето маркови работещи но в много лош външен вид - давам ги бонус :)

Звукова карта Yamaha някаква на ISA слот работи със сигурност - 5 лева

Има и други джунджурий ама ако иска някой да дойде на място да види, че ще напълня казана а пък на някой може да му свършат работа :)

Приемам РАЗУМНИ коментари на цените или бартери като например някоя добра MP3 ka с радио или друго зависи от предложението.

Интересува ме HP 670С.Дай малко повече инфо къде и кога може да се видим.Може и на ПМ да пишеш.Ам да и ако може една клавиатура за сървъра, че тази която имам е леш :)

здравей,

ще можеш ли да ми изпратиш снимки на кабелите за скенера(или поне конекторите) за да мога да видя дали ще имам вазможност да го подкарам. кабелите имаш ли ги (scsi cablea, зарядно .. и т.н.)

:)

Значи за всички заинтересовани тук и на ПМ живея на Сточна гара има достатъчно начини за връзка в подписа ми в ремонт съм много моля който желае да заповяда на място ще се постарая по-късно да постна снимки.

Благодаря предварително за разбирането !!!!

Скенера замина :)

Изскочиха още някои неща 2 CD та добър вид имат не знам дали работят коректно двете за 5 лева

ланка 3Com PCMCIA работеща 10 лева

SDRAM 128 PC 100 работеща 5 лева

нова цена за тунера 35 лева

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...