tango Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 процесора ми трябва за тест на дъно може да е и Дюрон на 600Mhz,едва ли някой ги ползва вече затова давам бартер за него една 32Mbt VGA-S3 Savage 4 картата е AGP формат,благодаря на всички който ме подсетихте да го опиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 ако няма кандидати мога да предложа 2 рамчета SDRAM 64Mbt PC100 явно за картата няма интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Аз се интересувам от ВКартата. Имам Дурон на 600МХц. Ако не си намерил през другата седмица ще идвам до Пловдив и да направим бартера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Имам Дурон на 600МХц.Ако не си намерил през другата седмица ще идвам до Пловдив и да направим бартера. съгласен съм запазвам картата за теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.