Jump to content
BulForum.com

Buy - търся седалка за дете за кола

Recommended Posts

Купувам седалка за кола, за дете над 9 кг.

Просто ако някой си е пази и не му трябва и ако ми хареса като вид и цена ще я взема/купя

до ~50 - 60 лв.

Ако някой знае от къде мога да взема нова изгодно ще съм му благодарен

Мерси предварително :unsure:

Купувам седалка за кола, за дете над 9 кг.

Просто ако някой си е пази и не му трябва и ако ми хареса като вид и цена ще я взема/купя

до ~50 - 60 лв.

Ако някой знае от къде мога да взема нова изгодно ще съм му благодарен

Мерси предварително :unsure:

Здравей,не обещавам,но ще се опитам да ти намеря.Скоро един приятел се върна от Германия(вкарва коли от там) и като видя моята седалка ме попита защо съм се набутал да си купувам от тук.В Германия имало почти без пари.Аз обаче си купих вече! :blink: Та ще му кажа и ако не си си намерил до края на месеца може да те уредим!Ако искаш де?!! ;) Заминава за немско към 20-ти.

Здравей,

Ако още не си намерил детска седалка за кола, един познат продава такава.

Втора или трета :D ръка е. Ако те интересува пиши едно ЛС. Цената е 20 лв.

Ако имаш път към Метро, точно сега са на промоция едни супер елементарни и затова евтини седалки за дете. Не са комплектовани с колани - ползват тези в автомобила директно за прикрепване на детето. Всъщност са едни кухи отливки от полиетилен (мисля) с подлакътници, а отгоре им е нахлузен тапициран с плат дунапренен калъф. Грозна работа, ама евтина...

Здравей,

Ако още не си намерил детска седалка за кола, един познат продава такава.

Втора или трета :D ръка е. Ако те интересува пиши едно ЛС. Цената е 20 лв.

Ако тази седалка е от височките, дето детето може спокойно да си облегне главичката и е удобна - изобщо не ходи до Метро :)

Още малко инфо за седалката:

От високите е. С колани е, и самата седалка се вързва с колана на колата към задната седалка. И още, на седалка може да се регулира наклона (права и полегнала).

Само доколкото си спомням дамаската й беше малко остаряла. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...