Midex Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Това дето имам е Пентиум 3 600 Mhz (с.370) + радиатор и вентилатор (не много надежден) - трябва ми Пентиум 2 (не Селерон) на 400...450 на слот 1. Само за инфо: в друга тема, наред с др. части продавам този процесор за 10 лв., но засега няма интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V_E_C_T_R_A Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Това да не е онзи който пробвахме тогава и не запали ? щото ако не е може да го пробвам, кулера сериозен ли е ? Sorry Неразбрах цената каква е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 Това да не е онзи който пробвахме тогава и не запали ? щото ако не е може да го пробвам, кулера сериозен ли е ? Не си спомням какво сме пробвали и кога... Явно не е, защото до миналия ден си работеше в конфигурацията, която разфасовах на части и продавам в другата тема. Кулерът не е нищо особено и явно иска смазване, тъй като при начален старт понякога леко вие и след минута се самонаглася и си работи нормално....лично аз направо бих го сменил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon1 Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 imam PII na 350 Mhz 3.5/100 ako ima6 interes - pi6i Link to comment Share on other sites More sharing options...
V_E_C_T_R_A Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Имам един въпрос за процесора дали ще тръгне на това дъно Acorp 6VIA90AP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Имам един P3 - 450 Mz/512/100 - Slot 1, не знам дали ще ти свърши работа, ако се интересуваш-пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 @Slot, идеята е следната: на дъното на което искам да го сложа има доста стар биос, който по принцип приема и Р3, но веднъж при Мироман сложихме един такъв (на 500 май) и нямаше коректно разпознаване. В момента е със Селерон 300А, който въпреки че спокойно върви и на 450, предпочитам да сменя с реален Deshutes 400 или 450 (на шина 100). Ако си някъде на лесно място, може да мина с машинката и да пробваме дали пък няма този път да разпознае твоя Katmai и ако запали правим трампата. @V_E_C_T_R_A, би трябвало щом Акорп-а поддържа и този процесор. @saxon1, ще изчакам малко да видя дали няма да изпадне нещо по-бързо, понеже твоят е най-слабият на шина 100 и ще кара горе-долу като селерона на 450....но ако няма друго може и да го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.