Jump to content
BulForum.com

Продавам Асинхронни двигатели с редуктор

Recommended Posts

Работят на 127волта , с редуктор са 24 об/мин. на водещия вал. С кондензатор 1uF за пусковата намотка.

Не са използвани въобще ( Made in СССР ) :) Цена - очаквам вие да предложите , ето и снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=171409

Работят на 127волта

в някой области на Русия имат такава токова мрежа

ама тук как ще ги пуснеш на 220V

на 110V пак ще работят,но трябва да ги предложиш в USA :punk

Ако нямаш интерес мисля ,че поста ти не е за тук :) Не е казано ,че трябва да си ги пускаш в къщи. Има инсталации на машини които се използват точно такива напрежения. Със специални апаратури за Фазоизместване на амплитудата, с цел да се регулират оборотите. И точно защото силовите елементи за високо напрежение са скъпи - се използват елементи за по-ниско напрежение... :punk :)

Ако нямаш интерес мисля ,че поста ти не е за тук :)

А ти ако имаш интерес да не ти затворят темата, трябва да определиш цена (прочети правилата)...просто съвет. :)

Интересува ме каква е мощността им, предавателно число двигател-редуктор, имат ли възможност да се включат на стандартната мрежа 220/380V (или трябва специално трансформатор за целта) и дали може оборотите за минута да е регулират и в други граници (плавно или стъпаловидно). И примерна цена не би било никак зле.

За мощност са около 20-30 вата, не мога да кажа с точност. Предавателното число е около -1%+50% 500 към 24.

За да работят на 220 им трябва или трансформатор или Управляващ модул, а за регулиране на оборотте със сигурност ще трябва такъв Управляваш модул. Защото оборотите на асинхронните мотори се регулират с Фазоизместване на честотата на захр. напрежение или с различни отделни намотики. За цена не съм поставил, защото не знам каква е стойността на тези мотори , но със сигурност няма да е висока цената. Нещо от рода на 10лв за брой (в наличност имам 4 броя). Може и бартер за PC компоненти ( ram;CD-rw;sound,lan,tv-card)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...