Slot Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Купувам развалени дъна: ASROCK K7S41GX - 3 броя С едно условие: да е в исправност следният компонент: Снимка на дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Е то каква е идеята - то този компонент им се разваля.. По колко пари даваш за дъно? имам 2 3 бройки.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 дай ми данните на елемента и ако намеря ще ти кажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 За по-лесно - в адроит и Крум от арт технологии ги оправят за по 10 лева на дъно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 Благодаря на "dvdrw" за информацията- наистина така ще ми е най лесно, Адроид знам къде са, а АРТ технологии къде се намират? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 приятел ще ти дам един съвет не се надявай на чудо дори и да го занесеш в Адройд елемента,който си означил на дъното е транзистор или стабилизаторна интегрална схема щом е дефектирал значи причината се крие някъде другаде,обикновено чипсет или AGP Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Транзистор е, не можах да намеря по-подробна информация, но най-вероятно гори от топлина, пренапрежение или нещо друго. Това е както бяха 5200 видеокартите, гори им един транзистор в горната част на картата, и след неговата подмяна картата работи вече година и половина без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 дано да е така,по принцип импулсната техника е много капризна на стръмни пулсаций породени ако захранването не е марково,само това да не се е отразило на някой по-скъп елемент от дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 Благодаря на всички за съвета, занесох ги в Адроид, само че вземат по 18 лв на дъно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Благодаря на всички за съвета, занесох ги в Адроид, само че вземат по 18 лв на дъно. така е не им ли прочети ценоразписа преди това харата и сайд си имат даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.