fiko_pld Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Искам телефончето(по добре със забележки по дизайна от колкото по хардуера) да е читаво и с функций ,за предпочитане НОКИА или СОНИ ЕРИКСОН. Давам 150 лв. -> max Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 мога да предложа това ТУК влиза в изискванията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Nokia 6600: оригинално зарядно, карта 256мб, телефона работи идеално, има следи от опотреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Нокия 6230и, със зарядно, нови оригинални панели, мога да добавя и 512МБ карта ако искаш, цена 145 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Сони Ериксон Т630,идеален,батерия до 5 дни,блутуут,инфра ред,полифонични мелодии+миди,камера-50лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 интересуват ме по ефтинки оферти (без карти с памет)една нова карта е 15-20 лв.Нека да бъдат без карти ,само апарат и зарядно ме интесерсуват (да са в изрядно състояние). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 135 лева за нокията, която писах по-горе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 В какво сътстояние е ,работи ли си без проблем (да не пррави някви проблеми)и ако го дадеш за 130 лева утре го взимам.Ще си помисля ,утре ще ти пиша,нека да видя колегите какво ще предложат още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 В какво сътстояние е ,работи ли си без проблем (да не пррави някви проблеми)и ако го дадеш за 130 лева утре го взимам.Ще си помисля ,утре ще ти пиша,нека да видя колегите какво ще предложат още... Ами идваш, гледаш и така.. на мен проблеми не ми е правил. Имам колега, който се занимава с телефони, и този е от познат, на който купихме нов телефон, и този остана за продаване. чува си се добре и така.. идваш, гледаш, евентуално купуваш... работя на центъра. Ако си заинтересуван - ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 "Иди в магазина." 12. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката и. Наказание 20% уорн ! Значи явно модераторите ни в форума са доста зле защото аз не коментирам цени а предлагам и имам интерес да си продам телефона, моля за кадърна намеса от страна на модератор а не от някой недоразбрал!!!! А със "Иди в магазина." давам съвет на човека да си купи нов от магазина щом го иска изряден телефона без никакви забележки. Моля някой модератор да ми махне този 20% Warn сложен ми погрешно за точка от правилата, която не се отнася за конкретния случай а за съвсем различно нещо и да се образова малко TAZ, като прочита цялата тема а не да размахва бухалката недоразбрал, още повече, че не ми пука и мога да си направя още 10 юзера от също толкова IP адреси, но просто не понасям такива изпълнения от тип "аз имам силата" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 Телефон си взех от "dvdrw" и сам доволен засега. Може да затворите темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.