Jump to content
BulForum.com

Купувам GSM

Recommended Posts

Искам телефончето(по добре със забележки по дизайна от колкото по хардуера) да е читаво и с функций ,за предпочитане НОКИА или СОНИ ЕРИКСОН.

Давам 150 лв. -> max

интересуват ме по ефтинки оферти (без карти с памет)една нова карта е 15-20 лв.Нека да бъдат без карти ,само апарат и зарядно ме интесерсуват (да са в изрядно състояние).

В какво сътстояние е ,работи ли си без проблем (да не пррави някви проблеми)и ако го дадеш за 130 лева утре го взимам.Ще си помисля ,утре ще ти пиша,нека да видя колегите какво ще предложат още...

В какво сътстояние е ,работи ли си без проблем (да не пррави някви проблеми)и ако го дадеш за 130 лева утре го взимам.Ще си помисля ,утре ще ти пиша,нека да видя колегите какво ще предложат още...

Ами идваш, гледаш и така.. на мен проблеми не ми е правил. Имам колега, който се занимава с телефони, и този е от познат, на който купихме нов телефон, и този остана за продаване. чува си се добре и така..

идваш, гледаш, евентуално купуваш... работя на центъра.

Ако си заинтересуван - ЛС.

"Иди в магазина."

12. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката и. Наказание 20% уорн !

Значи явно модераторите ни в форума са доста зле защото аз не коментирам цени а предлагам и имам интерес да си продам телефона, моля за кадърна намеса от страна на модератор а не от някой недоразбрал!!!!

А със "Иди в магазина." давам съвет на човека да си купи нов от магазина щом го иска изряден телефона без никакви забележки.

Моля някой модератор да ми махне този 20% Warn сложен ми погрешно за точка от правилата, която не се отнася за конкретния случай а за съвсем различно нещо и да се образова малко TAZ, като прочита цялата тема а не да размахва бухалката недоразбрал, още повече, че не ми пука и мога да си направя още 10 юзера от също толкова IP адреси, но просто не понасям такива изпълнения от тип "аз имам силата" .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...