MBlaST Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 (1) Камерата е ето тази : Клик Изключително запазена(като нова) и без никакви дефекти.Към нея има бонус статив, допълнителна по-голяма батерия, две касети и чанта за камера. Ето и реални снимки : - Цена - 320 $ (2) CD/MP3 Player AIWA. Чете ATRAC / MP3. Има три редов LCD дисплей,слушалки и адаптер към 220В.Перфектен външен вид и без дефекти. Реални снимки : - Цена - 40 $ (3) Миксер BEHRINGER. Няма дефекти, напълно изряден. Снимки : - Цена - 70 $ (4) Тонколони Unitek 2x40RMS.Без дефекти. INFO Снимки : - Цена - 35 $ (5) Цветен телевизор JVC. Снимка : - Цена - 45 $ (6) Домашен DVD/DivX player CROWN Снимки - - Цена - 35 $ Техниката не я продавам аз, а правя услуга на познат, който не може да се оправи във форумите и да си я пусне сам. При интерес може да му се обадите на телефон: 0878/161816 или да му пишете на E-mail: [email protected] Пощата си я проверява всеки ден, така че няма проблеми и там да се разберете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Случайно да знаеш този телевизор 14" ли е или 21"...че не си личи от снимката...понеже ако е читав смятам да го взема. П.П. ...и кажи на твоя познат да си преоцени малко цената от 100 лв. ($70 Х 1.45 лв.) за миксера, понеже нов с гаранция е 84 лв. П.П.П. Сега му звъннах....телевизорът е малък, и се продава на странната цена от 75 лв. ($45 Х 1.67лв.). ...Ако такъв е курса на $ и за останалите стоки....не ми се мисли....Както и да е...повече от 60 лв. не смятам да отделя за стар модел 14"...ако има някакво преосмисляне на цената - пусни един РМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 Не знам колега, негова си работа..Аз нямам интерес от тази обява, а просто правя услугата да му я пусна и оттук нататък друго инфо по въпроса нямам..Относно зателевизора - 45 долара за мен са 65 лева, така че не знам защо ти е казал 75.., но в крайна сметка пак казвам - негова си работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.