Jump to content
BulForum.com

Продават се камера,смесител,мп3....

Recommended Posts

(1) Камерата е ето тази : Клик

Изключително запазена(като нова) и без никакви дефекти.Към нея има бонус статив, допълнителна по-голяма батерия, две касети и чанта за камера.

Ето и реални снимки : cam1qz6.th.jpg cam2jk9.th.jpg

- Цена - 320 $

(2) CD/MP3 Player AIWA. Чете ATRAC / MP3. Има три редов LCD дисплей,слушалки и адаптер към 220В.Перфектен външен вид и без дефекти.

Реални снимки : hpim3175zq4.th.jpg hpim3176ko9.th.jpg

- Цена - 40 $

(3) Миксер BEHRINGER. Няма дефекти, напълно изряден.

Снимки : hpim3171lt5.th.jpg hpim3172rf8.th.jpg hpim3174cr2.th.jpg

- Цена - 70 $

(4) Тонколони Unitek 2x40RMS.Без дефекти. INFO

Снимки : uni1im2.th.jpg uni2ae0.th.jpg

- Цена - 35 $

(5) Цветен телевизор JVC.

Снимка : hpim3180zw8.th.jpg

- Цена - 45 $

(6) Домашен DVD/DivX player CROWN

Снимки - hpim3183mj7.th.jpg

tv1ws4.th.jpg

- Цена - 35 $

Техниката не я продавам аз, а правя услуга на познат, който не може да се оправи във форумите и да си я пусне сам. При интерес може да му се обадите на телефон: 0878/161816 или да му пишете на E-mail: [email protected] Пощата си я проверява всеки ден, така че няма проблеми и там да се разберете...

Случайно да знаеш този телевизор 14" ли е или 21"...че не си личи от снимката...понеже ако е читав смятам да го взема.

П.П. ...и кажи на твоя познат да си преоцени малко цената от 100 лв. ($70 Х 1.45 лв.) за миксера, понеже нов с гаранция е 84 лв. ;)

П.П.П. Сега му звъннах....телевизорът е малък, и се продава на странната цена от 75 лв. ($45 Х 1.67лв.). :confused ...Ако такъв е курса на $ и за останалите стоки....не ми се мисли....Както и да е...повече от 60 лв. не смятам да отделя за стар модел 14"...ако има някакво преосмисляне на цената - пусни един РМ.

Не знам колега, негова си работа..Аз нямам интерес от тази обява, а просто правя услугата да му я пусна и оттук нататък друго инфо по въпроса нямам..Относно зателевизора - 45 долара за мен са 65 лева, така че не знам защо ти е казал 75.., но в крайна сметка пак казвам - негова си работа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...