Jump to content
BulForum.com

Търг дъно сок А бартон мобилка и 1гб ДДР 400

Recommended Posts

Процесор Barton Mobile 2600+

всеки знае що за легенда е това и оправдано носи славата си на най-великия ... :punk

543524.jpg

100 лева начална блиц 150 стъпка 5 .

epox 8rda+ pro него също мисля че няма нуйда от представяне варви си комплект барабар с кутия планка фаяр планка и т.н.

продадено

1 gb ddr na 400 Centon гаранци доживот обаче в USA :lol: купувана преди 2 години честотите горе на скреана са с нея ... 70 стъпка 3 блиц 85 .

Центон

Търга е ди края на седмицата .

А и от Пловдив съм за връзка може на 0894342646.

За из страната Еконт .

100 лева начална цена за тоя процесор... ако стигне 130 140, това си е едно Intel E 2140BOX, което със сигурност ще бие тоя бартън навсякъде...

тук никой не ти говори дали някой сигурно ще бие тук се говори за това колко процента клк ще направиш с тоя процесор аз лично съм влизал с в вин с него на 2756 обаче не издаржа и 1 минута преди да огасне машината прави си заклучения тоя проц дефулта му е 1,4 прай 2600 ми сметни си за кво говоря после ми намери др проц неслучайно тфа си е легенда

тук никой не ти говори дали някой сигурно ще бие тук се говори за това колко процента клк ще направиш с тоя процесор аз лично съм влизал с в вин с него на 2756 обаче не издаржа и 1 минута преди да огасне машината прави си заклучения тоя проц дефулта му е 1,4 прай 2600 ми сметни си за кво говоря после ми намери др проц неслучайно тфа си е легенда

само дето стандартната му честота е 2GHz... ;)

Иначе това е най-доброто за с.А!

Стана интересно, пусни този http://www.passmark.com/products/pt.htm тест и качи срееншота(тите) да го видим в реалност какво прави този процесор. (Аз съм с подобен но се клоква от 2 и малко до 2,335)

нещо линка не се отваря :(

сори прца остана без дъно и няма как да му пусна кфито и да било тестове ...мисля че в ралтата имаме останали някфи асроци на к7 ама чак понеделник съм на бачкане :(

Сома ще каже, че това е най-клокърския степинг някога за мобилен бартон и спокойно можете да карате 24/7 на 2.6GHz и даже и на повече, но тогава мнго зависи от останалите компоненти, друг е въпроса, че над 100лв за него наистина си идват множко.

Ам да де, за клока си говорим. С последно поколение процесор пак имаш толкова клок (в някои случаи и повече) за същите пари... Легенда или не... е възрастен.. И мерцедес е страхотна, стабилна кола с уникална возия, но примерно 10 годишен мерцедес си е 10 годишен мерцедес...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...