zlobil Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 един приятел си търси авто сд\mp3 , няма претенции за марката стига да работи и да е евтинко , също така и елипси ако има изгодно , това е предлагайте тук или на ЛС , понеже той няма нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
hishtnika Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 имам едно jvc не чете мп3,запазенко е.цената е 80 кинта. при желание може да се чуе,монтирано ми е в колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 моделче ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Какво значи "евтино" без претенции? Каква сума е отделил твоя приятел за CD, защото ако няма претенции има нови с МР3 за по 100-130лв. с гаранцика и тн.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 еми до 100тина лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikibol Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 един приятел си търси авто сд\mp3 , няма претенции за марката стига да работи и да е евтинко , също така и елипси ако има изгодно , това е предлагайте тук или на ЛС , понеже той няма нет Имам едно VDO - /с дистанционно,но го откраднаха/ - не чете MP3, но е качествена и силна техника. Цената му е 100 лв. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157222 Лек ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.