docklands Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Телефон + зарядно само , в добро състояние и без драскотини по дисплея . На 6 месеца , внос от Англия и е КОДИРАН на Vodafone UK . Телефона върви с карта на Vodafone , така че е напълно работещ от към функций . Цена - 259лв. - ниска , защото апарата е кодиран . N73 вече се разкодира , но предпочитам да я продам ефтино и да си върна част от сумата която съм платил за нея отколкото да давам пари да я разкодирам и след това да чакам да я продам . Без бартери . 0878666954 или Скайп - panaira Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 Хора хайде бе , знам че в този форум нищо не се продава , но си мислех че като е евтино се някой ще го иска... Айде още една промоцийка - 220лв. ако някой дойде да го вземе днес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hristo Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Използвана N73 която е кодирана бих дошъл да е взема на 150 ако доиде такава промоция(50 лева панел,130-150 резкодиране)И хоп 300 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 Използвана N73 която е кодирана бих дошъл да е взема на 150 ако доиде такава промоция(50 лева панел,130-150 резкодиране)И хоп 300 кинта Панел закво ти е ве братчед???Аз не казвам че е суркана по паветата!!!Просто не съм я увивал в кърпичка и не е седяла в кесийка в джоба ми!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Поне 1-2 снимки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Използвана N73 която е кодирана бих дошъл да е взема на 150 ако доиде такава промоция(50 лева панел,130-150 резкодиране)И хоп 300 кинта Ем че колко му е да ти я даде за 20 30 лева, така за рахатлъка.. Много търгаши станахте напоследък.В магазина защо не минеш да видиш колко е една Н73 втора употреба.... 100% съм сигурен, че евентуално ако го купиш (в което се съмнявам много, все пак цената не е 150 лева..), ще го разкодираш и после хоп пак във форума - продажбичка за към 450 500 лева, нали и ти трябва да живееш от нещо.... Към продавача - недей сваля цената колега, даже си я разкодирай ти и я продай за 450 480 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afk Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 samo iskam da popitam malko izvun temata no software ima li ?az znam 4e se nosqt v surviq i razkodirvaneto struvalo skupi4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hristo Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Ем че колко му е да ти я даде за 20 30 лева, така за рахатлъка.. Много търгаши станахте напоследък.В магазина защо не минеш да видиш колко е една Н73 втора употреба.... 100% съм сигурен, че евентуално ако го купиш (в което се съмнявам много, все пак цената не е 150 лева..), ще го разкодираш и после хоп пак във форума - продажбичка за към 450 500 лева, нали и ти трябва да живееш от нещо.... Към продавача - недей сваля цената колега, даже си я разкодирай ти и я продай за 450 480 лева... Искам да ти кажа ,че аз съм със същия телефон и знам много добре колко вървят и колко пари струват в англия.Единственото което забелязвам.че правиш в този форум е , се заяждаш във всички теми.Извинявай ,но Аз не се заяждам а ме остройва да го взема за толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Искам да ти кажа ,че аз съм със същия телефон и знам много добре колко вървят и колко пари струват в англия.Единственото което забелязвам.че правиш в този форум е , се заяждаш във всички теми.Извинявай ,но Аз не се заяждам а ме остройва да го взема за толкова Можеш да напишеш "Аз" със главна буква, ама иначе не можеш да напишеш Англия с такава... да не говорим за останалите звездни попадения, като "остройва", запетаи къде ли не, само не и там, където трябва. По темата - ако размислиш за бартерите - драсни 1 РМ, разкодирването не ме притеснява. PS: За кой панел става по-точно въпрос - черния или сребърния? Случайно да е Music Edition-а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 Ем че колко му е да ти я даде за 20 30 лева, така за рахатлъка.. Много търгаши станахте напоследък.В магазина защо не минеш да видиш колко е една Н73 втора употреба.... 100% съм сигурен, че евентуално ако го купиш (в което се съмнявам много, все пак цената не е 150 лева..), ще го разкодираш и после хоп пак във форума - продажбичка за към 450 500 лева, нали и ти трябва да живееш от нещо.... Към продавача - недей сваля цената колега, даже си я разкодирай ти и я продай за 450 480 лева... Дяволски си прав... Все пак телефона е продаден вече за 200лв. , човека дойде да си го вземе на място и направихме пазърлъка . Набутан съм , но все пак бях на зор за малка финансова "инжекция" По повод цените на телефоните в Англия...Светни ни малко какви са , там по дърветата ли растят , без пари ли ги дават ? Аз нямам такова впечатление , въпреки че съм живял там 4 години . Или притчата от преди 5-6 години - " В Гърция като си заредиш резервоара до горе и ти дават ГСМ безплатно " - 'найш кога !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Искам само да кажа че вече митът че кодировката Б5 се разкодира само в Сърбия е МИНАЛО. Вече всеки с малко познания може да си разкодира телефона . Попитайте ГУГЪЛ. Аз съм с Н73 от 3 месеца и искам да кажа че съм много доволен. Който има желание да се интересува за разкодирането може по руски да е по 10-20 лева вече.Телефона е върха и за 220 лева си е подарък като се сетя че аз го взех за 750 лева. Сега забелязах че е продаден телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Az kupih telefon4eto.Choveka beshe mnogo to4en i na pravihme pazarlaka. Razkodiraneto struva 100lv no ako nqkoi imq ideq kak da stane po evtino molq da mi pusne edin pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Разкодирането го има вече и в БГ. В Сърбия доколкото знам не е било точно 'разкодиране' - в смисъл хакване на софтуера или каквото и да е там. Всеки телефон мисля си има код, с който е заключен към даден оператор / за дадена държава /. След взимането на кода от производителя на апарата, кода се въвежда в самия телефон. Към купувача: Към обед някъде ще ти драсна едно ЛС за разкодирането. Лек и спорен ден на всички. А относно 'колегата' по горе - обърни внимание в кои теми съм се заяждал - за какво са били темите, и за какво съм се заяждал... Ама кой да си направи труда. И най-важното - помисли дали наистина в повечето случаи не съм бил прав.... Не съм осъждал даден продукт дали работи или не, а в повечето случаи е ставало дума за мнооого завишени цени и пр. Имам много спец. мнение за хора, които пишат "Аз" с главна буква. Отново лек и спорен ден на всички. И пак честито на купувача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.