Jump to content
BulForum.com

Купувам лазерен нивелир

Recommended Posts

Ако някой продава или знае къде да намеря качествен на достъпна цена, защото в Практикер, Алати и Бриколаж дерат кожи, ще съм му много благодарен.

Провери и в Маркита. Ако е качествен, то ще е много скъп, ако е нещо китайско, може да е по-ефтино, но няма да мери толкова точно и не се знае колко време ще работи. Цената зависи и от функциите, които предлага.

Провери и в Маркита. Ако е качествен, то ще е много скъп, ако е нещо китайско, може да е по-ефтино, но няма да мери толкова точно и не се знае колко време ще работи. Цената зависи и от функциите, които предлага.

В Маркита няма такива пинизчийски джиджавки ; D.И няма такова понятие "мери точно".Всички лазерни нивелири мерят еднакво точно, разликата е само в дебелината на линията и интензитета на лазера(яркостта на линията).Някои имат функция за прав ъгъл, други им се блокира оптиката като се изключат, което гарантира по-дълъг живот и куп други разлики.

Айде ако някой разбира и може да помогне да пише.

Ако правилно съм те разбрал си търсиш нивелир на тринога, нали? Ако е така евтин няма да намериш . То оптичните са на цена 300-400 нагоре. Сокиа мисля имаха някакъ оптичен на 350 кинта, но на теб ти трябва лазерен. Порови в интернет за дилърите на Сокиа и ги питай. Не ми се вярва да ти се дават кинти за Лаика, защото при тях цените са 4-5 пъти над Сокиа, но и качеството е в такова отношение.

Успех!!!

Ако правилно съм те разбрал си търсиш нивелир на тринога, нали? Ако е така евтин няма да намериш . То оптичните са на цена 300-400 нагоре. Сокиа мисля имаха някакъ оптичен на 350 кинта, но на теб ти трябва лазерен. Порови в интернет за дилърите на Сокиа и ги питай. Не ми се вярва да ти се дават кинти за Лаика, защото при тях цените са 4-5 пъти над Сокиа, но и качеството е в такова отношение.

Успех!!!

Лазерния нивелир не е задължително да стои на тринога.Можеш да го сложиш където си искаш и ти прави отвесна или хоризонтална(водоравна) линия.Слага се на тринога само когато наклона е прекалено голям и не може да се самонивелира.Незнам за кви глупости ми говориш, може би за оптичните приспособления, с които се мери разлика в нивото, с които гледаш през оптика и с една телескопична тръба, с нарисувани мерки на нея взимаш ниво.Освен това в пловдив не съм виждал да се продава лазер на Сокиа, а тея Лаика хич не съм ги чувал, сигурно става въпрос за космически суми. :pirate Имам предвид нещо от рода на Black&Decker, Bosch, Orient, Skil и малко по-горния клас - Hilti и DeWalt.

Във фирмата в която работя продават лазерни нивелири. Намира се зад военните блокове (преспите- в изгрев) Името на фирмата е "Щром". Лазерните нивелири са ни на Tovarna Meril (словенска фирма,дъщерна фирма на SOLA) директни вносители сме и за това мисля че ще са по-евтини. Имаме и нивелири на Bosch , но ти като идеш вече там ще си харесаш. Това е с което мога да ти помогна.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...