Jump to content
BulForum.com

Купувам люк за Citroen ZX или Peugeot 405

Recommended Posts

Интересува ме всичко което може да се свали от него, включително жилата.. Без значение е дали люка е електронен или механичен.. Ако имате в наличност моля предлагайте :unsure:

благодаря ти за информацията, но в тези форуми има хора от цялата страна (предимно от София).. ще ми дойде доста солено ако трябва да давам пари и за пътни :( ..

благодаря ти за информацията, но в тези форуми има хора от цялата страна (предимно от София).. ще ми дойде доста солено ако трябва да давам пари и за пътни :( ..

da ti go pratat po kurier be 10 le e dostawkata s nalojen platej :punk

Ти намери това което ти трябва, ако ще и да е от другия край на България, има куриери в такива случай ;)

• 2 weeks later...

Ako oshte ne si nameril, ima edin citroen XM, koito se prodawa na chasti tochno sreshtu kafene "Bumerang", choweka e awtomontior, shte go widish nqkyde naokolo.. predpolagam che oshte ne e prodaden luka mu

...men me interesuwa nqkoi ako znae kyde postawqt aftermarket lukowe, che moq teche, a nqma takiwa lukowe kato za moq awtomobil.. trqbwa da se napaswa neshto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...