Jump to content
BulForum.com

Sell: 30GB MP3 player Philips

Recommended Posts

Внос е от Англия, ползван е 2 месеца. Причина за продажбата е че си взех друг с по-голям капацитет. Може да се ползва като USB Storage Device ако се сложи без софтуера, и като мп3 плейър със софтуера. Перфецтен външен вид. Никакви забележки. Идва с калъфче, слувалки и софтуер. Цена: 320лв.

ето и инфо: http://reviews.cnet.com/mp3-players/philip...7-31503513.html

Ето и снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165335

Приятелю, доста трябва да свалиш цената, за да ти върви продажбата. Иначе машинката е доста качествена, но е с английска гаранция. Само mp3 и WMA формати чете, така ли? Питам, защото гледам че си има и немалък дисплей.

Приятелю, доста трябва да свалиш цената, за да ти върви продажбата. Иначе машинката е доста качествена, но е с английска гаранция. Само mp3 и WMA формати чете, така ли? Питам, защото гледам че си има и немалък дисплей.

Ами да, чете и .jpg файлове, дисплея е доста добър и машинката е идеална. Усетих че трябва да сваля от цената. Боли ме сърцето като знам че дадох 200 паунда за тея :)

Нова цена: 230лв

Ами да, чете и .jpg файлове, дисплея е доста добър и машинката е идеална. Усетих че трябва да сваля от цената. Боли ме сърцето като знам че дадох 200 паунда за тея :)

Нова цена: 230лв

Имам предвид, че не чете mp4, така ли?

Имам предвид, че не чете mp4, така ли?

Изобщо не съм го ползвал така че честно да ти кажа незнам. трябва да пише в спецификациите :) ще проверя

Абе човекът е дал линк на модела...вижда се, че не чете МР4.

Плеърчето си е хубаво...единствено не ми харесва честотната му лента 20...16000... ;)

Добре де, не се ядосвай...

Честотна лента ще рече...?

Добре де, не се ядосвай...

Честотна лента ще рече...?

Къде пък видя, че съм ядосан... :) ...ако се ядосвах, щях да добавя :angry1

А честотната лента означава честотите, които плеърът може да възпроизведе. В случая 16 килохерца ми се вижда малко за плеър от среден клас - при положение, че има поддръжка за МР3-ки до 320 kbit беше добре да е поне 18+ Khz (пример: iPod-те от нисък и среден клас също са чисти МР3 плеъри без никакви видео екстри, но поддържат горна честота от 20 килохерца...а и не само те ги поддържат). Не че средният потребител ще хване много разликата в тези 4 килохерца, особено при масовите МР3-ки със 128 Kbit... :P

Спирам да пиша, защото това все пак е обява за продажба, а не е тема от хардуер раздела и ще ми лепнат някой % за офтопик... :rolleyes:

Ами и от iPod съм слушал и от този плейър съм слушал, разлика никаква не можах да открия. Този го взех заради дизайна. Просто изглеждаше уникално пред iPod-a. Както казваш, като се сваляп мп3-ките от нета, разлика няма, поне аз не откривам. Звука е перфектен

• 2 weeks later...

писах ти ЛС с предложение,ако искаш да

ти дам моят плеър по-старият модел 2005г.

Philips HDD1620 6Gbt HDD

да доплатя още 100лв.и да взема твоят

с кабелите и прочие

или ми продай кабелите и зарядното за 20лв.

избирай :)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...