geronimo Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Заменям 1Gb SD Card Ultra High Speed / Praktica за 512Mb Memory Stick Pro High Speed. Картата купих от магазин Метро миналата година Октомври месец за 60 лева. Пазя си касовата бележка защото ми обясниха че играела роля на гаранционна. Иначе е продавам за 45 лева. ЗАМЯНАТА ОСЪЩЕСТВЕНА. ЗАТВАРЯНЕ НА ТЕМАТА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Нови са 30-40 лв. според производителя и скороста. Kingston 2GB SD 45x е 45 лв. Колко точно е ULTRA HIGH SPEED? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 Нови са 30-40 лв. според производителя и скороста. Kingston 2GB SD 45x е 45 лв. Колко точно е ULTRA HIGH SPEED? Незнам надписа под снимката ти дали отговаря на действителноста но това е памет PRAKTICA. А колко е Ultra High незнам, но така пише на нея. Ако нямаш интерес - не задавай излишни въпроси че се получава СПАМ. Извинявай за казаното - не е с лоша мисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Аз имам интерес, иначе не бих отворил темата. Ooooo ама тази памет е ПРАКТИКА!!!! Без лоши мисли цъкни тук Сори за спама, но не искам прекарани колеги Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 Аз имам интерес, иначе не бих отворил темата. Ooooo ама тази памет е ПРАКТИКА!!!! Без лоши мисли цъкни тук Сори за спама, но не искам прекарани колеги Не показвай Standard памет а покажи Ultra High Speed. Аз знам колко стува обикновенното SD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 В първия си пост съм писал колко струва ULTRA HIGH SPEED според разбиранията на 2006-та и купена от Метро. Не въпросът ми не отговори колко точно х е картата. Дадох ти цена за 2ГБ карта 45х (напълно достатъчно за ултра хай според разбиранията 2006-та). Готов бях да дам 18 лв., но не считам вече че си коректен продавач. И Практика са ОЕМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 В първия си пост съм писал колко струва ULTRA HIGH SPEED според разбиранията на 2006-та и купена от Метро. Не въпросът ми не отговори колко точно х е картата. Дадох ти цена за 2ГБ карта 45х (напълно достатъчно за ултра хай според разбиранията 2006-та). Готов бях да дам 18 лв., но не считам вече че си коректен продавач. И Практика са ОЕМ! Ти можеш да се ровиш в Интернет за да ми показваш обикновенни SD карти , а неможа да видиш техническите характеристики на това което продавам в сайта на Praktica?Ето ги: http://www.praktica.de/typo/index.php?id=28&type=98 А относно цената на тази памет в МЕТРО през 2006, имам касова бележка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 2006г. - Да, но сега сме 2007. Аз миналата (2006) година си купих 1GB SD и беше 50лв. Но след една година (демек сега) мога да си купя за тези пари 2GB, че даже ще ми и останат. Аз също имах интерес, но не и при тази цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iliyan Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 az ti davam 15 lv za taq karta....nova e 20 mai i to ne praktika ami sandisk(a razlikata ne znam useshtash li kolko e golqma)...zashto sporish s momcheto,koeto mn tochno ti e pisalo kak stoqt neshtata s cenite ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Ти можеш да се ровиш в Интернет за да ми показваш обикновенни SD карти , а неможа да видиш техническите характеристики на това което продавам в сайта на Praktica?Ето ги:http://www.praktica.de/typo/index.php?id=28&type=98 А относно цената на тази памет в МЕТРО през 2006, имам касова бележка. И на колко цикъла запис е? Щото има някакъв лимит все пак. A относно цената на SD 150x в Пловдив: Item 256 MB 512 MB 1 GB 2 GB SD Card 150x 13 19 24 38 лв. Нарочно не коментирам марка и фирма за да не правя реклама, но са качествени памети! Ти си абсолютно некоректен търговец и ще ти заобикалям занапред обявите отдалеч! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted August 17, 2007 Author Share Posted August 17, 2007 Замяната за Мемори стик е ОСЪЩЕСТВЕНА. ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.