Gyumishev Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Ами това е.Купувам въпросното "антично" устройство! Стига да работи.Разбира се на разумна цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Ами това е.Купувам въпросното "антично" устройство! Стига да работи.Разбира се на разумна цена. ами имам един , Watson , яко си бачка, всичко му е наред, даже има бас система където съм пукал слушалки, има и Autoreverse, само , че за допалнително цена и т.н към Неделя , че сега отивам на път ако си навит и снимки мога да ти пратя в Неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 imam edno sony i edin grundig utre ste gi izwadj da gi snimam s radio sa i dwata Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 ами имам един , Watson , яко си бачка, всичко му е наред, даже има бас система където съм пукал слушалки, има и Autoreverse, само , че за допалнително цена и т.н към Неделя , че сега отивам на път ако си навит и снимки мога да ти пратя в Неделя няма радио Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Добре,чакам някой да даде цена.Трябва ми за дядо ми.Традиционалист кво да го правиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Предлагам ти този за 7лв без батерии, без слушалки. Коментар по цената. ПП: Има високоговорител, радио, както и СуперБас Навремето в училище беше Номер 1 Ежедневно съм айляк, ако ти хареса предложи на ЛС кога да се видим, за да го вземеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 питай дядо си държи ли на марков уокмен с Dolby B система,не помня дали имаше радио но си е направо преносим дек цена 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Ето ти една AIWA. Бачка си ОК. За 10лв. със слушалки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted August 11, 2007 Author Share Posted August 11, 2007 Благодаря на всички.Уолкмена е закупен от GS_Mitaka.Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.