Storm Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Здравейте от доста време обмислях вариант в който да съм в друга зала и да водя тренировки(не казвам че ще съм ваш тренъор а просто човек,който ще ви обяснява как се правят нещата демек инструктор)от 5 години се занимвам и мисля,че има какво да ви покажа и какво да ви науча. Ако се заинтересовани просто ми пишете лично или 0887863033 звъннете и ще се разберем Залата е голяма и има място за всички надявмм се да има хора.... извинявам се ако е излишен спам тази тема...(видях че има други) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Къде е тази зала бе приятелю и какъв и е наема. Също така кога е свободна. Дай малко информация, че и на мен ми трябва зала за танци. Може да измислим нещо .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Express Our Soul Crew Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Пиши се Брейк ,а не Бреак или на КИРИЛИЦА го напиши или на ЛАТИНЕЦ (инструкторe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 "ПИШИ" ако имаш нещо да ми кажеш тъпа кифло ми го кажи на битка 1в1 където кажеш със камера и снимане и качване в интернет... няма к'во да ми кажеш освен слушай кво се пее... ако някой се интересува да заповяда понеделник сряда и петък от 7:30 пред съединение.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Express Our Soul Crew Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 "ПИШИ" ако имаш нещо да ми кажеш тъпа кифло ми го кажи на битка 1в1 където кажеш със камера и снимане и качване в интернет... няма к'во да ми кажеш освен слушай кво се пее...ако някой се интересува да заповяда понеделник сряда и петък от 7:30 пред съединение.... Не хапи ръката която те е хранила!!! ( Стара поговорка ) Неискам 1в1 то се видя в Гепи кой се изложи и само едно нещо искам да ти кажа това не е злопаметен танц ,a това е красив танц и когато излезнеш на сцена трябва да покажеш на хората чистотата в елементите и да си кажат еххх това е много красиво искам и аз да го науча ,а не да паднеш по гръб или да напраши нещо което не си сигорен, че ще го направиш или да викаш на сцената глупости , тогава хората си правят лошо мнение и за танца и за теб !!! Радвам се че правиш тренкировки, защото се развиваме повече и повече ,стават две зали какво по-хубаво от това ... Успех , МИР / Любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Пиши се Брейк ,а не Бреак или на КИРИЛИЦА го напиши или на ЛАТИНЕЦ (инструкторe) И докато сме на тази тема, пише се ПИШЕ, не ПИШИ! Не всички думи се пишат както ги произнасяш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.