Jump to content
BulForum.com

Malko pomo6t


Recommended Posts

Processor:

AMD Athlon (266/200MHz FSB) & Duron

 

Features:

266/200MHz Front Side Bus settings

Supports AGP 4X/2X

 

Other Features:

Multiplier Setting

RedStorm Overclocking

BIOS FSB Setting

Ultra ATA 66/100

BIOS Vcore setting

AC'97 Audio Function

DIMM Voltage Setting

H/W Monitor

SmartDoc. Anti-burning Shield

PC 133 compliant

Link to comment
Share on other sites

Zna4i dynoto mi e Takova Ako mojete da mi pomognete kak da go izpolzvam maksimalno bez da go smenqm,upgrade ili overclock kvot se  setite v momenta e sys Duron na 750Mhz i GeForce2 MX400 32MB. Predvaritelno mersi.

Ами първо виж на платката коя ревизия е, пише че последната ревизия F1 поддържа последните Athlon-и , но се съмнявам ,че ще тръгнат .

Със сигурност Athlon 1.0GHz - до 1.4GHz работят перфектно, само където ги няма в продажба отдавна, само на старо :(

Иначе като VGA можеш да сложиш всякаква, която паксва на предвидените финанси :D

Link to comment
Share on other sites

на това хубаво дъно е срамота тоя Duron 750 - виж ако може да ти сложат там откъдето си го купил нещо по-

ако играеш игри си купи звукова карта...

 

оххх sorry - ти си писал "bez da go smenqm,upgrade ili overclock"

но няма да е много пари ...

уф - за всичко пари трябват :|

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ami...vnesi si ot 4ujbina Radeon 9800 4ist. Shte ti izlezne okolo 220$ s danucite. Kupuvash mu edno ventilator4e za ~15 lv i clock kartata do Pro. Za modela na radeona izbirai renomirana marka, na koqto pove4eto modeli durjat na clock. Sapphire, PowerColor i t.n. Ako darjish na nVidia FX 5900 Xt e po-burz ot ultrata ti...cenata e sushtata. Novite video karti na nVidia sa po4ti gotovi. Za pove4e info www.overclockers.ru Govori se za 70 frames v sekunda na UT4 s vsi4ki ekstri on na 1600x1280(t.e. okolo 4-5 puti po-burza ot dosegasnite lideri radeon9800xt). Cenata shte im e okolo 500$ v USA pri nas ~670$-700$ po-evtinite im modeli s ddr2 i ddr pamet sigurno shte budat okolo 350-400$ i 150-200$ v momenta na izlizaneto si. Ti reshavash, koga i kakvo da si kupish. Btw na takova CPU takava videokarta nqma da moje da si pokaje pulnite vazmojnosti.

Link to comment
Share on other sites

Ami kakvo bih ti kazal...karal si predpolagam dulgo vreme s tova pc...izkarai do kraq na lqtoto s nego...sled tova shte imash na razpolojenie: duna s PCI 16x i DDR2 poddrujka, karti koito shte rabotqt sus tozi standart, koito shte sa okolo 3 puti po-burzi ot segashnite top modeli i ne na posledno mqsto DDR2 ram pamet. Da ne govorim, 4e AMD i Intel planuvat za togava vtorata stupka za namalqvane na cenata na topmodelite si, suotvetno i na po-niskite ot tqh. Prosto ako sega si vzemesh dadena mashina riskuvash mnogo barzo tq da se okaje moralno ostarqla po prostata pri4ina, 4e vsi4ki po sveta znaqt, 4e gamerite davat dosta pari za pc-to si s cel da mogat da igraqt novite izlizashti hitove -> novite igri shte iskat pove4e resursi, a sled kato ima moshni karti, koito osigurqvat vaprosnite nujdi, to starite karti-segashnite zverove struvashti po 500$ shte ostanat dale4 nazad. Napravi si smetka, kade bi se namiral ti s tvoqta karta. Gledam nVidia obqvavt poddrujka za shader 3.0, taka 4e nqma da e dale4 vremeto(qvno) kogato shte po4nat da izpolzvat versiq 2.0. Ne znam, na nqkoi sega im se struva nevazmojno...kak taka tolkova shte evoluira grafikata, 4e i vsi4ko ostanalo, ta da po4ne da iziskva takiva neshta...i vse pak edvali si kupuvash pc vsqka godina...

V kraq na kraishtata vsi4ko si zavisi ot teb ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...