spider11 Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Продавам 3 бр. HD: Quantum +LM, 15 GB, 7200 об. Цена за 1 бр. - 15 лв. Хардове са продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Ако работят и ако са що годе безшумни и без лоши сектори,ще взема един.0888499219 или 0896742231-Милен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Е.... нека и аз.........Ако работят и ако са що годе безшумни и без лоши сектори,ще взема един...... ...........ICQ 450-533-941...........gsm 0885013417 kiro ot Plovdiv sam.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaCeR_EmiNeM Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Е.... нека и аз.........Ако работят и ако са що годе безшумни и без лоши сектори,ще взема един...... ...........ICQ 450-533-941...........gsm 0885013417 kiro ot Plovdiv sam.......... spider11,не си губи времето с него,пита,разпитва и нищо.Два пъти изгуби моето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Пич,нещо си се объркал,помисли добре с кой си говорил!!!!А за предложението ми да купя един съм СЕРИОЗЕН.От Пловдив съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spider11 Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 Можете да дойдете и да тествате хардовете на място както желаете. Зала Spider, кв. Тракия, бл. 13, удобно ще е от 10 сутринта до към 1-2часа следобед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 На работа съм през деня по това време,а лошото е,че работя извън града.Свободен съм чак в събота.Ако според Теб хардчетата са ОК и ако ти е удобно след 18.00ч.ми кажи къде да дойда направо да го взема(може и тази вечер). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaCeR_EmiNeM Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Пич,нещо си се объркал,помисли добре с кой си говорил!!!!А за предложението ми да купя един съм СЕРИОЗЕН.От Пловдив съм. Извинявам се,дал съм грешен цитат.Ставаше дума за киро.Едитнах си поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 spider11,като ти казах,че ще взема единия хард,и ти в последствие ми изпрати лично съобщение в което пише къде,и до колко часа да дойда да ти платя и да си взема харда-не означава ли,че си ми го ЗАПАЗИЛ!!!!!!!Или тук в тоя форум не се държи на ДУМИТЕ.И какво става:отивам аз да си взема уговорената стока,а тя-ОКАЗВА СЕ ПРОДАДЕНА.Какви са тия работи, .Май я караме по кокошкарския метод-(кой дойде пръв с парите-получава стаката).БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГООООО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Кофти "реклама" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 spider11,като ти казах,че ще взема единия хард,и ти в последствие ми изпрати лично съобщение в което пише къде,и до колко часа да дойда да ти платя и да си взема харда-не означава ли,че си ми го ЗАПАЗИЛ!!!!!!!Или тук в тоя форум не се държи на ДУМИТЕ.И какво става:отивам аз да си взема уговорената стока,а тя-ОКАЗВА СЕ ПРОДАДЕНА.Какви са тия работи, .Май я караме по кокошкарския метод-(кой дойде пръв с парите-получава стаката).БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГООООО! Офтопик: Да...във форума вече не се държи на думата и трябва да сте подозрителни към всеки, когато не го познавате. Така е откакто форумът се отвори за външни потребители....за разлика от преди, когато тук повечето се познавахме и такива номера бяха просто изключени, защото като му се пусне приказка за някой, че е несериозен - никой не се занимаваше повече с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.