Jump to content
BulForum.com

Продавам харддискове

Recommended Posts

:D Е.... нека и аз.........Ако работят и ако са що годе безшумни и без лоши сектори,ще взема един...... :punk ...........ICQ 450-533-941...........gsm 0885013417 kiro ot Plovdiv sam..........

spider11,не си губи времето с него,пита,разпитва и нищо.Два пъти изгуби моето!

Можете да дойдете и да тествате хардовете на място както желаете.

Зала Spider, кв. Тракия, бл. 13, удобно ще е от 10 сутринта до към 1-2часа следобед.

На работа съм през деня по това време,а лошото е,че работя извън града.Свободен съм чак в събота.Ако според Теб хардчетата са ОК и ако ти е удобно след 18.00ч.ми кажи къде да дойда направо да го взема(може и тази вечер).

Пич,нещо си се объркал,помисли добре с кой си говорил!!!!А за предложението ми да купя един съм СЕРИОЗЕН.От Пловдив съм.

Извинявам се,дал съм грешен цитат.Ставаше дума за киро.Едитнах си поста ;)

spider11,като ти казах,че ще взема единия хард,и ти в последствие ми изпрати лично съобщение в което пише къде,и до колко часа да дойда да ти платя и да си взема харда-не означава ли,че си ми го ЗАПАЗИЛ!!!!!!!Или тук в тоя форум не се държи на ДУМИТЕ.И какво става:отивам аз да си взема уговорената стока,а тя-ОКАЗВА СЕ ПРОДАДЕНА.Какви са тия работи, :censored2: .Май я караме по кокошкарския метод-(кой дойде пръв с парите-получава стаката).БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГООООО!

spider11,като ти казах,че ще взема единия хард,и ти в последствие ми изпрати лично съобщение в което пише къде,и до колко часа да дойда да ти платя и да си взема харда-не означава ли,че си ми го ЗАПАЗИЛ!!!!!!!Или тук в тоя форум не се държи на ДУМИТЕ.И какво става:отивам аз да си взема уговорената стока,а тя-ОКАЗВА СЕ ПРОДАДЕНА.Какви са тия работи, :censored2: .Май я караме по кокошкарския метод-(кой дойде пръв с парите-получава стаката).БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГООООО!

Офтопик: Да...във форума вече не се държи на думата и трябва да сте подозрителни към всеки, когато не го познавате.

Така е откакто форумът се отвори за външни потребители....за разлика от преди, когато тук повечето се познавахме и такива номера бяха просто изключени, защото като му се пусне приказка за някой, че е несериозен - никой не се занимаваше повече с него. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...