DarkReaper Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Здрасти, да правилно сте прочели - купувам кабелчета за мишки - пс2 и двата накраиника да са налице че не ми се занимава да запоявам ... кабелчето да е с диаметър към 1-3 мм (мисля че от доста време вече си е и стандарт, ама аз да си кажа). По възможност 5-10 кабелчета търся от един човек да не си играя да обикалям из целия град за кабелчета ... Ако някой има представа и от къде мога да си закупя нови също ще съм благодарен да сподели Това е от мен, цената от вас - мисля че към левче е добре за кабелче .... даже е малко множко .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Здрасти, да правилно сте прочели - купувам кабелчета за мишки - пс2 и двата накраиника да са налице че не ми се занимава да запоявам ... кабелчето да е с диаметър към 1-3 мм (мисля че от доста време вече си е и стандарт, ама аз да си кажа). По възможност 5-10 кабелчета търся от един човек да не си играя да обикалям из целия град за кабелчета ... Ако някой има представа и от къде мога да си закупя нови също ще съм благодарен да сподели Това е от мен, цената от вас - мисля че към левче е добре за кабелче .... даже е малко множко .... Аз за първи път чувам да има специални кабели... мишките обикновено вървят в комплект с кабела и не може да се разкачат. Освен да имаш предвид да купиш кабела от някоя неработеща мишка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 при всеки модел мишка пиновете на кабелите са различни така,че по добре си купи нови мишки не си прави опити че ще прецакаш някое дъно отделно 99% от дефектите при мишките са в кабелите им така,че дори и да свалиш такъв от дефектна мишка пак няма да ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 А може би човека има предвид удължителни кабели за мишки ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 А може би човека има предвид удължителни кабели за мишки ? В такъв случай значи му трябват удължителни PS2 кабели, които в частност стават и за мишки но както е формулирано ме хвърля в направо. Кабел само за мишка не съм чувал, ама знам ли, всичко има на тоя свят. Пък и с този диаметър 1-3мм на кабела... просто не знам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkReaper Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 Просто ми трябват кабелчета за моята мишка, защото ми писна през 6 месеца да си търся ново кабелче А мишката не искам да я сменям. Ееее тези размери направо ви хвърлиха в паника ... става дума за стандартни кабелчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Според мен по добре пусни тема че търсиш стари (може и неработещи) мишки ps2 а като условие - кабела да е в изправност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Ако кабела ти е прекъснат, по-добре го скъси малко. Най-често се къса точно отпред до мишката или отзад до буксата. Ако скъсването е при буксата – лошо, но ако е отпред е поправимо. С поялника ако се познавате, отиваш и си взимаш малко термосвиваем шлаух от викиват примерно 1,5мм или някакъв подобен и си решаваш проблема. Аз така с моята мишка съм вече 3 години. За Creative 3500 става дума. Скъсявал съм и кабела поне 3 пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
spider11 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Ела, ако искаш в ЖР Тракия бл.13, интернет клуб интернет клуб Spider, tel.680463, звъни кога ще дойдеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.