dvdrw Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Търся да закупя (след проба) електроника за HDD Western Digital Caviar 250GB ATA. Вчера прегледах неговата си електроника, има един чип изгорял (не му помня името). Ако колегата, който ми предложи електроника, може да дойде да го тестваме, ще е супер. Ако диска пак не запали, ще си заплатя за теста и за загубеното време. Поздрави, приятен уикенд. предложения тук, и на 0894 707792 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Никой ли няма такава електроника? Може да е за по-малък диск пак на уестърн диджитал - идвате, пробваме, ако го разпознае, купувам и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Търся да закупя (след проба) електроника за HDD Western Digital Caviar 250GB ATA.Вчера прегледах неговата си електроника, има един чип изгорял (не му помня името). Ако колегата, който ми предложи електроника, може да дойде да го тестваме, ще е супер. Ако диска пак не запали, ще си заплатя за теста и за загубеното време. Поздрави, приятен уикенд. предложения тук, и на 0894 707792 Имам абсолютно същия диск в едно кашонче, но и моя неще да запали, мислех че е електрониката му, но един приятел е свали и по нея няма следи от нищо изгоряло. Ако можеш да направиш нещо с нея, ще ти я донеса някъде да пробваш все пак. Ако пък са изгорели различни чипове сигурно има начини да се сменят незнам, ако разбираш, пиши ако те интересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Интересува ме. можеш ли да минеш през магазина, където работя да я тестваме. координати ти пускам на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 Диска, който донесе колегата по-горе за тест е със същата изгоряла електроника - същия чип на същото място. Давам и описанието на самия чип, ако някой има същия и може да го смени да свирка: Smooth L6283 1.3 .....ST VH .....99 535 Там, където са точките пише нещо, но точно там е нагорялата част и няма как да видя какво пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.