Jump to content
BulForum.com

Купувам: Електроника за HDD WD

Recommended Posts

Търся да закупя (след проба) електроника за HDD Western Digital Caviar 250GB ATA.

Вчера прегледах неговата си електроника, има един чип изгорял (не му помня името). Ако колегата, който ми предложи електроника, може да дойде да го тестваме, ще е супер. Ако диска пак не запали, ще си заплатя за теста и за загубеното време.

Поздрави, приятен уикенд.

предложения тук, и на 0894 707792

• 2 weeks later...

Никой ли няма такава електроника?

Може да е за по-малък диск пак на уестърн диджитал - идвате, пробваме, ако го разпознае, купувам и така...

Търся да закупя (след проба) електроника за HDD Western Digital Caviar 250GB ATA.

Вчера прегледах неговата си електроника, има един чип изгорял (не му помня името). Ако колегата, който ми предложи електроника, може да дойде да го тестваме, ще е супер. Ако диска пак не запали, ще си заплатя за теста и за загубеното време.

Поздрави, приятен уикенд.

предложения тук, и на 0894 707792

Имам абсолютно същия диск в едно кашонче, но и моя неще да запали, мислех че е електрониката му, но един приятел е свали и по нея няма следи от нищо изгоряло. Ако можеш да направиш нещо с нея, ще ти я донеса някъде да пробваш все пак. Ако пък са изгорели различни чипове сигурно има начини да се сменят незнам, ако разбираш, пиши ако те интересува :)

Интересува ме. можеш ли да минеш през магазина, където работя да я тестваме.

координати ти пускам на ЛС

Диска, който донесе колегата по-горе за тест е със същата изгоряла електроника - същия чип на същото място. Давам и описанието на самия чип, ако някой има същия и може да го смени да свирка:

Smooth

L6283 1.3

.....ST VH

.....99 535

Там, където са точките пише нещо, но точно там е нагорялата част и няма как да видя какво пише.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...