emopandov Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Дайте да видим какво имате Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Дайте да видим какво имате Търсиш да купиш или просто търсиш Защото имам доста .pdf (повечето на English,но има и на Български) Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Програмиране и Web дизайн с PHP5, MySQL, Apache - том 1 - 12лв, почти не е отваряна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Практическо визуално ръководство за Photoshop 6 Ако те интересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugich Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=55937 http://www.pe-bg.com/?cid=9&pid=595 Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 За PHP и MySQL, не знам за какво са ти книги на кило, при положение, че имаш php.net и mysql.com, в които можеш да намериш най-пълна, достоверна и за всички версии информация за синтаксиса и техники на употреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 За PHP и MySQL, не знам за какво са ти книги на кило, при положение, че имаш php.net и mysql.com, в които можеш да намериш най-пълна, достоверна и за всички версии информация за синтаксиса и техники на употреба. Ми, щото като отида в тоалетната да има какво да чета! Може би трябва да уточня, че ми трябват книги за езици за програмиране и бази данни. За това тези предложения за Linux и Photoshop ги отказвам. pcworm можеш ли да ми пратиш каквото имаш на e-mail? Или ако е много голямо по ICQ или Skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.