fiko_pld Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Интересуваме всичко ,кукички ,пера,олова ,макари ,пръчки и т.н. Добре е да са втора употреба и в голямо количество (примерно някой който има излишни и не се занимава с риболов). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 Няма ли някой който има излишни или ненужни такъми ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 за 15лв.мога да ти предложа шпилинга на един приятел пръчката е малко по къса от 5 метра,в комплект с една яка руска макара той така или иначе търсеше да я продава,че от година няма време за риболов Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 ми ако в комплекта има куки ,перца,олова ,това онова може и да се замисля ,и естествено да я видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 ми ако в комплекта има куки ,перца,олова ,това онова може и да се замисля ,и естествено да я видя. ами докато ти се замисляш въдицата замина пък и аксесоари искаш към нея,нали знаеш че се продават отделно или пак ако мине номера типичен български манталитет Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 Ми как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 Снабтих се с чисто нови рибарски принадлецности ,моля да затворите темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.