Grosmaster Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Колата е ударена отпред в дясно, вижда се всичко на снимките. Двигателя е перфектен 1.6 бензин с АГУ. Има ел. стъкла, ел. огледала, централно и перфектен салон от еленова кожа. Колата е перфектна и е доста подържана до преди да се удари. С документите всичко е наред и е платено всичко до края на годината. Цена: 1000лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted August 19, 2007 Author Share Posted August 19, 2007 Нова цена: 800лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 puskai ja na gasti w langa foruma, tam ima weroqtnost da ja razprodades i to po-skapo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 движи ли се коя година е каде е колата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted August 19, 2007 Author Share Posted August 19, 2007 puskai ja na gasti w langa foruma, tam ima weroqtnost da ja razprodades i to po-skapo Да, идеята не е лоша, но не ми се занимава да е давам на части. Знач че могат да се измъкнат повече пари от нея, но нямам време за губене движи ли се коя година е каде е колата Така като е гледаш на снимките дали се движи а? Естествено че НЕ. Годината е 91г. Колата е в Пловдив, повече инфо къде и кога само на "РМ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 Колата се продава на части вече, който му трябва нещо да пита. Всичко за момента си е на нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.