Jump to content
BulForum.com

Интернет и кабелна в Кършяка.


Recommended Posts

Значи,местя се да живея от Смирненски в Кършяка(до Санкт Петербург),и ме интересува какви доставчици на кабелна и интернет има в този раьон.Сега съм с кабелна-Евроком и интернет-Гигабит(Евроком ЛАН).Моля,някой ако знае някаква информация за това,какви доставчици има и какви са му впечатленията(ако може и да ги сравни спрямо тези на,които съм в момента),да ги сподели.Предварително благодаря!

Link to comment
Share on other sites

значи мисля ДЦЦ идват насам има Визио ,Лангейм ,Easy-Lan Евроком,Евроком лан.Аз съм на евроком лан в момента доволен съм чух че и доста хора са доволни от визио за лангейм в квартала нямам преки впечатления но като цяло предлагат доста добър интернет най-големия му минус е че доста се чакада ти го прекарат но можеш да попиташ и в другите теми за интернет доставчиците като цяло :)

Link to comment
Share on other sites

За кабелна има само Евроком, няма Cabletel или DCC, но последните се очакват скоро. Но ако няма да ползваш кабелен интернет, можеш да помислиш и за АйТиВи партнер или Булсат.

 

Интернет доставчиците са тези, които ги е изброил OutSider + ADSL услугата на бТК. Имам впечетления само от Евроком лан и Нетгруп (представители на Angelsoft наричани тук неправилно Langame), a точно до Санкт Петербург има офис на Визио, но от тях нямам впечетления, а само лоши неща чувам. В момента ползвам услугите на Netgroup, за мен това е най-добрият избор, след като бях един от първите абонати в квартала на Гигабит (Екк лан) и ги ползвах с години, преди няколко месеца ги смених с Нетгруп и съм много доволен от избора си.

 

OutSider, ти ползваше и Easy-lan до скоро, изкажи си впечетленията, за техните услуги в квартала, защо се върна пак на ЕКК лан?

Link to comment
Share on other sites

В началото интернет-а беше не много бърз 100кб/с но беше стабилен без значение рано сутрин или вечер все си ми беше такава скороста после ми се качи до 350кб/с бг-то международния до 60кб/ но после пак ми паднаха до старите скорости но това не беше причината да се махна от тях ами просто вечер почна да става супер отвратителен интернет-а + сумати време нямах нет след като заваля и като цяло беше станало доста кофти и реших да се пробвам пак с ггбит-а но като цяло препоръчвам Angelsoft тва е интернета за мен :)

Link to comment
Share on other sites

Всички говорите за Ейджълсофт,че скоростите така,така....Обаче нищо не казвате за качеството,задържат ли се тия скорости...За мен интернет ЛАН,не е интернет.Това обаче не се отнася за ЕК,тъйкато и лан и кейбъл спира,прекъсва,лагва се нета.Странното е,че всички до преди година плюехте Гаров маров,пък сега са норер 1.То зависи и от човека,но мен не ме блазнат вече скоростти,локални.Пък и сега с тия "локални" на торенти.

Link to comment
Share on other sites

Локалните скорости са едно на ръка, при това термина "локални" не е съвсем точен, защото и абонатите на Визио и DCC (включително от Асеновград) също идват "локални". Скоростите към BG са много високи, скорост на download от 1MB/s - 2MB/s вече не правят впечетление и реално се подържат през по-голямата от времето (не става въпрос за торенти), а вече и "истинският интернет" доста често надвишава 1MB/s. Не мисля, че има друг доставчик, който да предлага подобни скорости в Пловдив. Все пак това обаче не са гарантирани скорости, има моменти когато са по-ниски, така е, но са все по редки. :punk

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Ами човече ако не си към ВИСИО в Кършяка, значи си много прецакан......
Хайде да дадеш и един тест до странство, щото този до Пловдив няма голяма стойност :bgrin:
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Ами човече ако не си към ВИСИО в Кършяка, значи си много прецакан. Аз съм на най-евтината тарифа 18 лева и виж нета:

visio 18 lv :lol: то преди две години беше 19 лв а сега е 20 ти как така си на 18 лв тарифа нз :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...