Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Zna4i ne sme malki deca davam gi napravo kato podarak ostavil sam telefon koito go interesuva da mi se obadi.

MICHELIN ENERGY 195X50X15 Imat graifer po4ti kato novi bez zabelejki sa v graifera garantiram ednata ima topal regenerat za koito platih dosta i moga da kaja,4e po4ti ne se zabelqzva.Gumite sa letni-vsesezonni[Tozi razmer neznam ot kade moje da si namerite zimni]Za zadni gumite nqmat problemi az gi svalih ot moita kola predi 4-sedmici.Stiga tolkova pisane ostavil sam vi telefona si.,ako ne namerete si takiva gumi za 20lv ot drugade:)

.....Ne mi varshat rabota zashtoto mi opiraha v kalnicite.....

как си ги свалил от колата си преди 4 седмици,като ти са опирали в калниците и не ти са вършили работа... :devil

.............твоите обяснения нищо не означават."Имат достатъчно грайфер"...за какво достатъчно....за да не се покажат теловете ли?

Ако ти купуваш от мен гуми и те докарам до вкъщи да видиш,че гумите са с 1мм грайфер дали ще останеш доволен от разкарването?Защото за мен 1мм е достатъчно грайфер....

Пусни няколко обстойни снимки да ги видим що за гуми са тези....

И какви регенерати си правил па ти,регенерат се прави само в завод за гуми.....до колкото съм запознат(може и да нее така,нека ме поправят ако греша)

Zna4i pi4ove az bqh do tuk po4vate da mi kasate nervite s va6te filosofski prostotii.Re6ih da napravq usluga na nqkoi ot vas koito nqma pari,no vie mi se inatite tai,4e znaete li kakvo az karam s visokoskorostni gumi i imam mnogo po 20lv tai,4e vashite pari za 4-ri kutii cigari sa mi prez ....Ne mi se zanimava s deca.

Temata prikliu4i

Zna4i pi4ove az bqh do tuk po4vate da mi kasate nervite s va6te filosofski prostotii.Re6ih da napravq usluga na nqkoi ot vas koito nqma pari,no vie mi se inatite tai,4e znaete li kakvo az karam s visokoskorostni gumi i imam mnogo po 20lv tai,4e vashite pari za 4-ri kutii cigari sa mi prez ....Ne mi se zanimava s deca.

Temata prikliu4i

Ми пич ти пишеш във форум. Какво очакваш? Айде без нерви. Ако не ти харесва просто не пиши тук

Абе човек, ти чуваш ли се какво говориш (пишеш) ?

Това, което съм питал аз са основни неща, касаещи едни гуми.

Дали ти имаш много по 20 лева едва ли интересува някой в този форум.

Лично аз гледах гуми на хора, продаващи ги чрез този форум - едните се оказа, че са

напрактика неизползваеми, другите, че не са изобщо този размер, който беше написан.

Аз "подаръци" не искам - ти предлагаш - аз се интересувам - ни виждам къде е проблема.

За мен също твоята тема приключи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...