funakoshi Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Ами това е добре ще е да са позапазени не е важно дали работят или не не ми трябват игри софтуер или др. трябват ми дискетите Няма да обръщам внимание на оферти от сорта на "имам 8бр. колко даваш за тях." Търся поне 100 бр. - черни или бели Най добратра оферта печели Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Случайно вчера изрових отнякъде 10 броя. Май са напълно неизползвани - като нови са! В оригиналните си хартиени пликчета и кутия. 9 бр. са Maxell MD2-HD 1.2 MB, 1 бр. Verbatim DataLife MD2-HD. Цена 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Имам няколко кашона с такива дискети, чисто нови 100бр/70лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 цена за 100бр. или за кашон(нз. колко са в кашон) Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Ауу муха ха ха ха Нищо лично ама - ха ха ха 100бр.-70лв дискети намерих 1лв за стек - 10бр. в стек тоест 100бр.-10лв взех си 400бр-40лв а каде са 70 все пак мога да отърва някой от тези ненужни антики иначе ... Темата може да се затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Ако не е тайна, какво ще ги правиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Ако не е тайна, какво ще ги правиш? Преди време някои ги режеха и ги ползваха като калъфчета за CD-та, но ме съмнява случаят да е такъв, понеже хартиените пликчета са по 3 ст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 12, 2007 Author Share Posted July 12, 2007 Всъщност са точно за съхранение на CD Бачкам и като DJ а класйорите да доста обемни. и пак като едно време - на дискети - имам около 200cd-та в дискети и 400 в класйори единия ръб на дискетата внимателно се отлепя и загъва навътре вади се носителя от вътре и си пъхаш диска - много е удобно а и заради антистатичното покритие вътре диска се запазва доста и не се драска после лепиш обложката с 3 ленти широко тиксо и си готов - 2мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.