tango Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 дъното работи както и процесора сваляни са от маркова машина работи до 100 шина,преди да подкарате дъното рестартирайте БИОС-а да мине на фабрична настройка или коригирайте от джъмперите ако не хване рам модулите ви има описание на дъното в Нет-а начална цена 8лв. блиц цена 20лв. край на търга във Вторник 10 Юли на снимката не се продава само радиатора всичко останало е актуално http://img216.imageshack.us/my.php?image=asusnq4.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Repulse Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 имаш началната цена от мен (по принцип ме интересува само процесора за него ти давам 6лв) ако никой не прояви интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 имаш началната цена от мен (по принцип ме интересува само процесора за него ти давам 6лв) ако никой не прояви интерес приятел според мен е най-добре да ползваш процесора с това дъно понеже са фабрично подбирани,сваляни са от HP машина а те едва ли биха сложили нещо лошо,но ти си знаеш не ми е проблем да ти дам процесора за 6лв.но за 2лв.отгоре не ти ли е изгодно да вземеш и дъно на супер Сокет 7 и то на Асус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 приятел според мен е най-добре да ползваш процесора с това дънопонеже са фабрично подбирани,сваляни са от HP машина а те едва ли биха сложили нещо лошо,но ти си знаеш не ми е проблем да ти дам процесора за 6лв.но за 2лв.отгоре не ти ли е изгодно да вземеш и дъно на супер Сокет 7 и то на Асус аз за 2 лева ще взема дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 аз за 2 лева ще взема дъното готово пазарлъка е направен,нека само да изчакаме до Вторник Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 остава още един ден до изтичането на търга номиналната цена от 8лв.е заявена други желаещи има ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Давам 7 лв само за процесора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 Давам 7 лв само за процесора. съжалявам на този етап има заявени 8лв. за комплекта,аз ще го дам на човека пък той ако желае да се свърже с кандидата за дъното и да му го даде за 2лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 9 лв за комплекта. Edit: Поради по-добра оферта за AMD K6-2/500, oттеглям предложението си, за което се извинявам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 и аз си намерих дънце вече ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Давам 10 лв. за комплекта. Господ иска Аз да го ползвам - за справка автора на темата. Не се месете в божиите дела. Каза, че и RAM имаш за него? EDIT: Правопис, срам на теЯ години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 и аз си намерих дънце вече ! какво дънце си намери приятел не вярвам за 2лв. някой да ти даде като моето на Асус Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Абе не е като сам да си пиша. Прати тел. на ЛС и да го взимам. 25 лв. със 128-цата. Не съм си и помислял за 10 да го взема с паметта, просто ме интересуваше дали е налична още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 затворете темата честито на бъдещият собственик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.