Grosmaster Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Продавам висок клас авторадио касетофон Pioneer KEH 6900R както и CD Changers за него. Точния модел на самия Changer не го знам, трябва да го видя, но си е Pioneer. Музиката е все още в колата ми и може да се пробва и чуе на място и след това се сваля, ако се стигне до сделка. В цената си влиза и кабела от Changer-а към касетофона. Като цяло са в перфектно състояние, както външно така и техничести. Changer-а непрескача и е за 10 диска. Прилагам и снимки да се види за какво става дума. Цена: 200лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola_t Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 само за касетофона можеш ли да ми направиш някаква оферта защото не искам Changer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Тая хава има ли дистанционно и чете ли mp3? Много ми е рано да се ровя в сайтове и затова питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 6, 2007 Author Share Posted July 6, 2007 само за касетофона можеш ли да ми направиш някаква оферта защото не искам Changer Само за касетофона 100лв. Тая хава има ли дистанционно и чете ли mp3? Много ми е рано да се ровя в сайтове и затова питам Тая хава няма дистанционно, защото ако имаше щях да съм споменал, но може да бъде управлявано с дистанционно, ако се купи допълнително. А ченджъра чете само дискове в AUDIO формат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 Продадено, моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.