Jump to content
BulForum.com

Игра на 21


SpI7_FiRe

Recommended Posts

Незная къде да пиша за това реших да отворя нова тема .

Искам да попитам някой може ли да ми обясни как се играе на 21 . Много хора са ми казвали че има такава игра самоче незнаят как се играе и затова реших да пиша тук. :)

Link to comment
Share on other sites

спомням си че играх такава игра когато бях 2-ри клас. Странно че не мога да си спомня точно как се играеше... имаше 2 отбора и се играеше на една врата. всеки от единия отбор се изрежда да бие дузпи един от противника пази. ако вратаря спаси дузпата се продължава докато вратаря хване топката. всички играчи от отборите участват в продължението на дъзпата. Както става и при мач когато вратаря спаси... Имаше и други неща, ама толкова помня от преди 13 години... помня че играехме всеки ден след даскало. Ся като се замисля играт е много глупава и едва ли на някой над 10 години ще му хареса :D.

А и може и да бъркам игрите :). Пак да кажа беше преди 13 години...

Link to comment
Share on other sites

Както каза midas, играе се на една врата. Един пази, друг бие. Бие се докато не се изпусне дузпа (аут/да я хване вратаря или след продължение ако не се вкара). След това идва ред на другия, и при него същото (ако се играе 2вс2) ... Като се избие топката, има продължение като защитника се опитва да върне топката на вратаря да я хване, ако изкара - корнер. Горе долу е това....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...